Facebook Pixel Νταϊάνα: Η "σωσίας" της Νταϊάνα άνοιξε Only Fans - Η 50αρα παράτησε τη δουλειά της και βγάζει πολλά λεφτά! (ΦΩΤΟ)
| 2023-05-01 09:40:00

Η "σωσίας" της Νταϊάνα άνοιξε Only Fans - Η 50αρα παράτησε τη δουλειά της και βγάζει πολλά λεφτά! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η "σωσίας" της Νταϊάνα άνοιξε Only Fans - Η 50αρα παράτησε τη δουλειά της και βγάζει πολλά λεφτά! (ΦΩΤΟ)

Μόλις της είπαν ότι μοιάζει με την πριγκίπισσα, άφησε όλα όσα έκανε στη ζωή της και άρχισε να ανεβάζει ακατάλληλες φωτογραφίες...

Αυτή δηλώνει 50 ετών, όμως στις φωτογραφίες δείχνει σαφώς μεγαλύτερη!

Απευθύνεται σε ειδικό κοινό και όπως φαίνεται από τα νούμερα, υπάρχουν πολλοί στους οποίους αρέσει ή πολλοί που έχουν... τρέλα με την Νταΐανα.

Η LAUREN SPENCER ξεκίνησε την καριέρα στο onlyfans όταν έχασε τη δουλειά της και επειδή της είπαν ότι μοιάζει στην πριγκίπισσα Νταϊάνα. Κουράστηκε να πηγαίνει να καθαρίζει σπίτια και ήθελε να κάνει κάτι από το σπίτι. Το έριξε στο δημιουργικό… χάιδεμα του κορμιού της και απέκτησε εκατοντάδες followers οι οποίοι πληρώνουν για να βλέπουν το υλικό που δημοσιεύει!

Όπως δήλωσε πρόσφατα είχε μία εταιρεία καθαρισμού, όμως μέσα στην κρίση είδε το εισόδημα της σχεδόν μηδενίζεται! Κάποιοι της είπαν ότι μοιάζει στη πριγκίπισσα Νταϊάνα και της πρότειναν να μπει στη συγκεκριμένη πλατφόρμα!

Η ίδια δήλωσε οτι κολακεύεται πολύ όταν λένε ότι μοιάζει με την Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας, πρώτη σύζυγος του βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου Καρόλου η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις 31 Αυγούστου του 1997!

Έτσι αφιερώνει πολλές ώρες την ημέρα να βλέπει παλιές φωτογραφίες και να κοπιάρει το στυλ της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.

Φυσικά το μενού των φωτογραφιών της περιλαμβάνει αρκετό γυμνό...

Δείτε τη στο Instagram!

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags