Μια στο καρφί και μια στο πέταλο ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος αναγνωρίζει ότι αντέδρασε με λάθος τρόπο χαστουκίζοντας την Λιάνα Κανέλλη, αλλά αρνείται να ζητήσει συγγνώμη.
Στην κατάθεσή του στο δικαστήριο, ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε συγκεκριμένα ότι πήγε να βγάλει το μικρόφωνο για να φύγει και τότε η κ. Κανέλλη τον χτύπησε στο πρόσωπο. “Εγώ αντέδρασα με λάθος τρόπο”, σημείωσε, αλλά συμπλήρωσε στη συνέχεια “για να κριθώ όμως θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και η απάνθρωπη ενέργεια της κ. Κανέλλη. Δεν ζητώ συγγνώμη γιατί δεν ζήτησε συγγνώμη και η ίδια”, δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Είχε προηγηεί η προβολή του επίμαχου σημείου από την τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 με το επεισόδιο μεταξύ Κασιδιάρη, Κανέλλη και Ρένας Δούρου, ενώ η πρόεδρος του δικαστηρίου ανέγνωσε τους διαολόγους που έγιναν στην εκπομπή.
Πριν από λίγο, ο εισαγγελέας πρότεινε να πάψει η ποινική δίωξη του Κασιδιάρη για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ότι θα έπρεπε να κατηγορηθεί για απλή σωματική βλάβη, η οποία όμως δεν διώκεται αυτεπάγγελτα, αλλά χρειάζεται να υποβληθεί μήνυση.
Πηγή: newsit.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο