Την επίσκεψη του πρίγκιπα διαδόχου του θρόνου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχιάν στην Τουρκία, για πρώτη φορά μετά το 2012 ανέλυσε ο Σπύρος Πλακούδας.
Πρόκειται για μια σημαντική και εν μέρει απρόσμενη κίνηση που φαίνεται να αλλάζει όχι μόνον τις σχέσεις των δύο πλευρών, αλλά και τις ισορροπίες στη γεωπολιτική σκακιέρα της ευρύτερης περιοχής.
Τα Εμιράτα και η Τουρκία μέχρι πρότινος βρίσκονταν σε μετωπική σύγκρουση για μια σειρά από κρίσιμα θέματα (Μουσουλμανική Αδελφότητα, κατηγορίες Ερντογάν για ανάμειξη ΗΑΕ στο πραξικόπημα του 2016, Συριακό, Κατάρ, Λιβύη, Κέρας Αφρικής, Συμφωνίες Αβραάμ). Πως φτάνουν οι δύο ‘ορκισμένοι εχθροί’ σε μια νέα σύγκλιση; Η στάση της Αιγύπτου, της Σαουδικής Αραβίας και της Ελλάδας.
Ο επίκουρος Καθηγητής Εθνικής Ασφάλειας στο Rabdan Academy και πρώην Αντιπρόεδρος του ΚΕΔΙΣΑ, Σπύρος Πλακούδας στο Πρώτο Πρόγραμμα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο