Facebook Pixel Σάββας Καλεντερίδης: Ξυπνήστε! Με ποιά λογική κάνουμε διερευνητικές επαφές με Τουρκία;
Life
| 2022-02-18 16:53:00

Λάβρος Καλεντερίδης! "Ξυπνήστε - Με ποιά λογική κάνουμε διερευνητικές με Τουρκία;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Λάβρος Καλεντερίδης! "Ξυπνήστε - Με ποιά λογική κάνουμε διερευνητικές με Τουρκία;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί η Δύση δημιουργεί θέμα με Ρωσία για τη συγκέντρωση στρατευμάτων στα σύνορά της και όχι με την Τουρκία που έχει αποβατικό στόλο απέναντι από ελληνικά νησιά;

Σάββας Καλεντερίδης: Ξυπνήστε! Με ποιά λογική κάνουμε διερευνητικές επαφές με Τουρκία; Γιατί η Δύση δημιουργεί θέμα με Ρωσία για τη συγκέντρωση στρατευμάτων στα σύνορά της και όχι με την Τουρκία που έχει αποβατικό στόλο απέναντι από ελληνικά νησιά;

Στην αποστομωτική απάντηση του Νίκου Δένδια στο Όσλο σε Τούρκο πρέσβη σχολίασε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Για πρώτη φορά Έλληνας ΥΠΕΞ έθεσε το θέμα του κατά πόσο αυτή η συμπεριφορά της Τουρκίας συνάδει με την παρουσία της στο ΝΑΤΟ.

Αυτό πρέπει να γίνει απαρχή ώστε η Ελλάδα σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο να δημιουργεί θέμα της παρουσίας της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ.

Η Ελλάδα να ασκήσει σκληρή κριτική κατά της Τουρκίας! Να αλλάξουν τα αντανακλαστικά της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Ξυπνήστε από τη ραστώνη που μας καταλαμβάνει από το 1974 και μετά.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή «Σεμνά και ταπεινά», στον AlphaRadio στις 17 Φεβρουαρίου 2022.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags