Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε ρυθμούς "after burner" η Πολεμική Αεροπορία! Viper και Rafale απαντούν ελληνικά στους Τούρκους
Life
| 2022-06-11 22:46:00

Σε ρυθμούς "after burner" η Πολεμική Αεροπορία! Viper και Rafale απαντούν ελληνικά στους Τούρκους

Sportdog Team
Σε ρυθμούς "after burner" η Πολεμική Αεροπορία! Viper και Rafale απαντούν ελληνικά στους Τούρκους

Το μεγάλο στοίχημα για το Αεροπορικό Επιτελείο είναι η όσο το δυνατόν συντομότερη ενσωμάτωση του νέου πανίσχυρου μαχητικού Rafale το οποίο πετά μόλις λίγους μήνες με τα χρώματα της HAF.

Δεν αποτελεί υπερβολή η διαπίστωση ότι η Πολεμική Αεροπορία εργάζεται σε ρυθμούς «after burner» αν αποτιμήσει κάποιος την καθημερινή εικόνα τόσο πάνω από το Αιγαίο και συνολικά στο FIR Αθηνών όσο και στο έδαφος τόσο στις Πολεμικές Μοίρες όσο και στην ΕΑΒ όπου «χτίζονται» τα Viper. Δημιουργία «τείχους» αποτροπής στα ανατολικά σύνορα της χώρας, εκπαίδευση στα όρια με το καινούργιο μαχητικό Rafale να ενσωματώνεται σταδιακά στον επιχειρησιακό σχεδιασμό, αύξηση στις διαθεσιμότητες των Mirage2000-5, συντήρηση στα υπόστεγα των αεροδρομίων όλων των τύπων μαχητικών. Και ταυτόχρονα είσοδος στην τελική ευθεία για την παράδοση στις Πολεμικές Μοίρες με πρώτες αυτές της 115 Πτέρυγας Μάχης στη Σούδα των 83 αναβαθμισμένων F-16 σε διαμόρφωση Viper.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags