Facebook Pixel Εθνική Άμυνα: Έφτασαν στην Ελλάδα! Ιδού τα πρώτα τεθωρακισμένα που θα υποστηρίξουν τα Leopard
Life
| 2022-10-17 15:13:00

Έφτασαν στην Ελλάδα! Ιδού τα πρώτα τεθωρακισμένα που θα υποστηρίξουν τα Leopard

του Γεωπόλδου
Έφτασαν στην Ελλάδα! Ιδού τα πρώτα τεθωρακισμένα που θα υποστηρίξουν τα Leopard

Ενθουσιασμός στις ένοπλες δυνάμεις για την παραλαβή.

Εθνική Άμυνα: Τα πρώτα ελληνικά Marder 1 πέρασαν τα σύνορα στο Τελωνείο Εξοχής, και βρίσκονται σε ελληνικό έδαφος. Ο σχεδιασμός προχωρά κανονικά, και τα πρώτα 40 Marder 1 θα βρίσκονται στην Ελλάδα το συντομότερο δυνατόν.

Όπως αναφέρει το περιοδικό "Πτήση και Διάστημα", στην ηλεκτρονική του έκδοση, τα Marder είναι μια αναβάθμιση των δυνατοτήτων ελιγμού του Ελληνικού Πεζικού, καθώς τα Leopard 2AHEL αποκτούν δίπλα τους ικανά ΤΟΜΑ πρώτης γραμμής, που θα μπορούν να προστατεύσουν τη μεταφερόμενη ομάδα. Τα οχήματα θα μεταφερθούν άμεσα σε ΠΕΒ για τους απαραίτητους ελέγχους, κι αμέσως μετά θα προωθηθούν σε μονάδες πρώτης γραμμής, εκεί τα χρειάζονται περισσότερο, δηλαδή στον Έβρο, δίπλα στα Leopard 2.

Μπορεί αυτό να μη βολεύει κάποιους, αλλά και τους Τούρκους, αλλά το ΓΕΕΘΑ θα εκτελέσει τον προγραμματισμό του απερίσπαστο στην αποστολή του, χωρίς να ακούει διάφορες από διάφορες “φωνές”. Την ίδια στιγμή, η Ελλάδα θα αποδεσμεύσει άμεσα τα πεπαλαιωμένα ΒΜΡ-1 Ost, που θα μεταφερθούν στην Ουκρανία, με ευθύνη της ουκρανικής κυβέρνησης. Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να επαναληφθεί το συντομότερο, αυτή η εξαιρετική συμφωνία και με άλλα συστήματα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags