Κεραυνούς εξαπέλυσε ο Γιάννης Εγκολφόπουλος στην εκπομπή LEADERS, με τον Ηλία Παπανικολάου, στο Star.gr. Ο αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ε.α., ο οποίος είναι ένας από τους λίγους στρατιωτικούς που συνδυάζουν τη στρατηγική σκέψη με την επιχειρησιακή αξιοποίηση, με αφορμή τις νέες τουρκικές απειλές Ερντογάν, ανέλυσε τι πραγματικά ισχύει με τους πυραύλους Tayfun.

Ο κ. Εγκολφόπουλος τόνισε την ύπαρξη τεραστίου προβλήματος στην αεράμυνα των γειτόνων και αποδόμησε τις δυνατότητες των τουρκικών drones. Παράλληλα εξήγησε για ποιο λόγο θα είναι για τον Τούρκο πρόεδρο αυτοκτονία οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια προς τη χώρα μας καθώς και γιατί η πολιτική της Άγκυρας απέναντι στη Δύση παραπαίει.

«Δεν φαντάζεστε τι περιμένει τους Τούρκους – Θα τους κάνουμε σουρωτήρι», ήταν το μήνυμα του Γιάννη Εγκολφόπουλου προς την απέναντι πλευρά, για την οποία πρόσθεσε και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό. Συγκεκριμένα είπε, ότι για να απειλεί ο Ερντογάν, ότι θα χτυπήσει την Αθήνα με βαλλιστικό πύραυλο, αυτό σημαίνει πως βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και φοβάται.

Δείτε την παρέμβαση του Γιάννη Εγκολφόπουλου στην εκπομπή LEADERS που παρουσιάζει ο Ηλίας Παπανικολάου: