Facebook Pixel Σάββας Καλεντερίδης: Η λέξη που πρέπει να μας φοβίζει με Τουρκία (BINTEO)
Life
| 2023-02-24 11:00:00

Η λέξη που πρέπει να μας φοβίζει με Τουρκία (BINTEO)

Sportdog Team
Η λέξη που πρέπει να μας φοβίζει με Τουρκία (BINTEO)

Το σημαντικότερο ζήτημα που πρέπει να μας απασχολήσει είναι οι δηλώσεις Μπλίνκεν απευθυνόμενος στον Τσαβούσογλου, στον οποίο έδωσε κίνητρα ώστε η Τουρκία να δεχτεί μία συμφωνία στην Ανατολική Μεσόγειο.

Την επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ, Άντονι Μπλίνκεν, στην Ελλάδα, μετά την παρουσία του στη σεισμόπληκτη Τουρκία, σχολίασε ο Σάββας Καλεντερίδης, μιλώντας στην τηλεόραση της “Ναυτεμπορικής και τον Μιχάλη Ψύλλο.

Τρεις είναι οι πυλώνες συνεργασίας με ΗΠΑ: Σούδα – Λάρισα – Αλεξανδρούπολη. Ας εξασφαλίσουμε η Ελλάδα να διεκδικήσει ανταλλάγματα. Το σημαντικότερο ζήτημα που πρέπει να μας απασχολήσει είναι οι δηλώσεις Μπλίνκεν απευθυνόμενος στον Τσαβούσογλου, στον οποίο έδωσε κίνητρα ώστε η Τουρκία να δεχτεί μία συμφωνία στην Ανατολική Μεσόγειο. Να περιμένουμε πρωτοβουλία των ΗΠΑ να φέρουν κοντά Ελλάδα και Τουρκία, για να βρεθεί μία λύση στις διεκδικήσεις της Τουρκίας απέναντι στη χώρα μας. Η άποψη της πρώην ΥΠΕΞ, Ντόρας Μπακογιάννη περί συνεκμετάλλευσης, η οποία συμφωνεί με τη θέση Ερντογάν, δεν πρέπει να μας φοβίζει κατά τον Σάββα Καλεντερίδη. Υπάρχει όμως άλλη λέξη που πρέπει να μας βάζει σε υποψίες, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν μη οριοθετημένες ζώνες και αιωρείται το δόγμα της Γαλάζιας Πατρίδας και το τουρκολιβυκό μνημόνιο.

Δείτε την παρέμβαση του στρατηγικού αναλυτή:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags