Facebook Pixel Ινδία: Μεγάλο επιχειρηματικό… μπάσιμο που θα συζητηθεί!
Life
| 2023-03-04 05:34:00

Μεγάλο επιχειρηματικό… μπάσιμο της Ινδίας που θα συζητηθεί!

του Γεωπόλδου
Μεγάλο επιχειρηματικό… μπάσιμο της Ινδίας που θα συζητηθεί!

Μάλιστα ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ινδίας κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για την ένοπλη επίθεση του Αζερμπαϊτζάν κατά της Αρμενίας τον Σεπτέμβριο του 2022 κάλεσε “την επιτιθέμενη πλευρά να σταματήσει αμέσως τις εχθροπραξίες και να επιδείξει αυτοσυγκράτηση”.

Οι Ινδοί επιχειρηματίες και εταιρείες θα πραγματοποιήσουν μεγάλες επενδύσεις στην Αρμενία και η παρουσία τους θα είναι ορατή σε διάφορους τομείς, δήλωσε ο επιτετραμμένος της Ινδίας Tέτζας Παγκάρ στο NEWS.am.

Ο Παγκάρ επισήμανε τη δυνατότητα ενίσχυσης των εμπορικών δεσμών και της συνεργασίας σε διάφορους τομείς. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αρμενο-ινδικές εμπορικές σχέσεις έχουν εμβαθυνθεί.

Ο Πάγκαρ υπενθύμισε ότι πέρυσι ο Υπουργός Εξωτερικών της Αρμενίας με μεγάλη αντιπροσωπεία επιχειρηματιών επισκέφθηκε την Ινδία. “Τα τελευταία δύο χρόνια, η αρμενιο-ινδική φιλία έχει εμβαθύνει ενεργά, και οι εξελίσσονται εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη σε διάφορους τομείς. Η πιο σημαντική είναι η σφαίρα του εμπορίου”, σημείωσε ο διπλωμάτης.

Επανέλαβε ότι η Ινδία έχει ήδη εκφράσει επίσημη τη θέση της σχετικά με το αίτημα του Αζερμπαϊτζάν από την Αρμενία που αφορά τον εξωεδαφικό διάδρομο. “Η Ινδία έκανε δήλωση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ όταν λάμβαναν χώρα τα γεγονότα στα αρμενικά σύνορα”, κατέληξε ο Παγκάρ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ινδίας κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για την ένοπλη επίθεση του Αζερμπαϊτζάν κατά της Αρμενίας τον Σεπτέμβριο του 2022 κάλεσε “την επιτιθέμενη πλευρά να σταματήσει αμέσως τις εχθροπραξίες και να επιδείξει αυτοσυγκράτηση”.

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags