Facebook Pixel Ηλίας Κασιδιάρης: Σοκάρει το νέο σλόγκαν του Ηλία Κασιδιάρη για τις εκλογές στο Δήμο της Αθήνας - Ξημερώνουν δύσκολες μέρες
Life
| 2023-07-31 09:40:00

Σοκάρει το νέο σλόγκαν του Ηλία Κασιδιάρη για τις εκλογές στο Δήμο της Αθήνας - Ξημερώνουν δύσκολες μέρες

Sportdog Team
Σοκάρει το νέο σλόγκαν του Ηλία Κασιδιάρη για τις εκλογές στο Δήμο της Αθήνας - Ξημερώνουν δύσκολες μέρες

Μετά τον "εμφύλιο" στους Σπαρτιάτες και την επιβεβαίωση πως τους χρησιμοποίησε για να επιστρέψει στη βουλή, ο καταδικασμένος Κασιδιάρης είναι αποφασιμένος να γίνει ο νέος Δήμαρχος της Αθήνας και για να το πετύχει θα χρησιμοποιήσει ό,τι μπορεί για να... προκαλέσει!

 

Δεν βρίσκεται μόνο το πνεύμα του Κασιδιάρη στη Βουλή, βρίσκεται ολοκάθαρη και η φωνή του. Και, ακόμα, δεν είναι ο Στίγκας ο πραγματικός αρχηγός των κοινοβουλευτικών Σπαρτιατών είναι, όπως επιβεβαιώνεται πάλι, ο έγκλειστος των φυλακών που «μίλησε» χθες δια στόματος του «Σπαρτιάτη» βουλευτή Κ. Φλώρου. Ο τελευταίος από βήματος της Βουλής βρήκε ότι «το ευχάριστο γεγονός των ημερών (…) είναι η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας».

Ο βουλευτής-υμνητής πιστεύει ότι ο καταδικασμένος «εκφράζει τη μοναδική ελπίδα για να ξαναγίνει η Αθήνα ελληνική»! Ο Β. Στίγκας βρήκε το κουράγιο και τη δύναμη να αποδοκιμάσει δηλώνοντας ότι «αυτό που ανέφερε προηγουμένως ο βουλευτής μου για τον Δήμο της Αθήνας και τον κ. Κασιδιάρη ότι δεν είχα καθόλου γνώση επί του θέματος. Επομένως, οφείλω, και εφόσον κάποιος ενεργεί αυτοβούλως, να πάρω κάποια μέτρα».

Αμέσως ο Στίγκας βρήκε συσπειρωμένους απέναντι του εννέα από τους δώδεκα βουλευτές του που με κοινή δήλωση τον αποδοκίμασαν: «Καταδικάζουμε τις αντιδεοντολογικές και απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου του κόμματος στην Ολομέλεια εις βάρος του συναδέλφου μας κ. Κ. Φλώρου. Η ομιλία του κ. Φλώρου εκφράζει απόλυτα τους 250.000 Έλληνες που μας τίμησαν με την ψήφο τους».

Αν κάποιοι από τους 250.000 δεν ήξεραν τι ψήφιζαν (αμφίβολο να υπάρχει έστω και ένας που παρανόησε) τώρα ξέρουν πως ψήφισαν δαγκωτό Κασιδιάρη. Από την ομιλία Φλώρου ίσως να μάθαμε και το βασικό προεκλογικό σλόγκαν του υποψήφιου δήμαρχου: «Για μια ελληνική Αθήνα». Πιασάρικο για τους (μη) πεπλανημένους.

Πηγή: harddog-sport.blogspot.com

Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης – Η επίσημη ανακοίνωσή του

​​Την κάθοδό του στις δημοτικές και αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε, μέσω της συνηγόρου του, ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Υπό την ιδιότητα μου ως συνήγορος υπερασπίσεως του κου Ηλία Κασιδιάρη, σας αποστέλλω το παρόν, στα πλαίσια της εντολής που έχω λάβει, προκειμένου να σας γνωστοποιήσω τα κάτωθι, που αποτελούν προσωπική ανακοίνωση του εντολέα μου:

«Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και θα διεκδικήσει την δημαρχία με τον συνδυασμό ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ. Στόχος του να περάσει στο δεύτερο γύρο και στη συνέχεια να αναλάβει την διοίκηση του δήμου. Η Αθήνα μπορεί και πρέπει να διατηρήσει την Ελληνική της ταυτότητα και τον ιστορικό της χαρακτήρα, να μην υποκύψει στην επέλαση της παγκοσμιοποίησης και στον ορατό κίνδυνο αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού της. Η εγκληματικότητα και τα άβατα του ιστορικού κέντρου θα καταπολεμηθούν ριζικά, οι αλόγιστες σπατάλες για άκρως αποτυχημένα έργα που αμαυρώνουν την εικόνα της πόλεως θα σταματήσουν. Δημοτικά τέλη και υπηρεσίες, πολιτική προστασία, κοινωφελή έργα, φιλοζωικές και οικολογικές δράσεις, ενεργειακή αυτάρκεια των νοικοκυριών, θα διαμορφωθούν εξαρχής στα πρότυπα των σύγχρονων ευρωπαϊκών πρωτευουσών. Η Χριστιανική πίστη και παράδοση των Αθηνών θα διαφυλαχτούν ακέραιες. Προτεραιότητά μας η ευημερία, η ασφάλεια και η οικονομική ανάπτυξη του Αθηναίου πολίτη. Ενωμένοι μπορούμε να ξανακάνουμε την Αθήνα πρωτεύουσα των Ελλήνων».

Ηλίας Κασιδιάρης Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων

Παρακαλώ για την δημοσίευση του παρόντος.
Σας ευχαριστώ για την πάντα άψογη συνεργασία μας.
​Με εκτίμηση Βάσω Πανταζή»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags