Facebook Pixel Η ελληνική ομογένεια φωνάζει για την αθωότητα του Μενέντεζ!
Life
| 2023-10-04 04:33:00

Η ελληνική ομογένεια φωνάζει για την αθωότητα του Μενέντεζ!

του Γεωπόλδου
Η ελληνική ομογένεια φωνάζει για την αθωότητα του Μενέντεζ!

Το κλίμα είναι βαρύ για την Ελλάδα και την Κύπρο, γιατί δεν ξεχνάμε τα 30 χρόνια υποστήριξης στα εθνικά μας θέματα, από το Γερουσιαστή.

Την άποψή του για την υπόθεση Μενέντεζ εξέφρασε ένας από τους πιο προβεβλημένους ανθρώπους της Ομογένειας. Ο λόγος για τον κ. Σάββα Τσιβικο, Υπατο Πρόεδρο του κορυφαίου συλλόγου παροχής υπηρεσιών σε επίπεδο βάσης για τα εκατομμύρια των Αμερικανών πολιτών ελληνικής καταγωγής και φιλελλήνων της χώρας, της AHEPA, δηλαδή της Αμερικανικής Ελληνικής Εκπαιδευτικής Προοδευτικής Ενωσης (American Hellenic Educational Progressive Association).

Ο κ. Τσίβικος, στη διάρκεια της συνέντευξης του στο newshub.gr αναφέρεται στο θέμα Μενέντεζ μετά από τις αποκαλύψεις σε βάρος του.

«Το κλίμα είναι βαρύ για την Ελλάδα και την Κύπρο, γιατί δεν ξεχνάμε τα 30 χρόνια υποστήριξης στα εθνικά μας θέματα, από το Γερουσιαστή Μενέντεζ. Πέραν από αυτον όμως παραμένει δυνατός. Ισχυρίζεται και είναι πεπεισμένος ότι είναι αθώος. Θα το παλέψει και θα αθωωθεί στα δικαστήρια. Το πιο βασικό είναι ότι δεν παραιτείται από Γερουσιαστής», λέει ο κ. Τσίβικος χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags