Facebook Pixel Εκλογές: Σάρωσε στις εκλογές ο Σάκης Αρναούτογλου - Πόσες ψήφους πήρε ο Σάκης Κατσούλης με Χαρδαλιά (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-10-11 07:49:00

Σάρωσε στις εκλογές ο Σάκης Αρναούτογλου - Πόσες ψήφους πήρε ο Σάκης Κατσούλης με Χαρδαλιά (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σάρωσε στις εκλογές ο Σάκης Αρναούτογλου - Πόσες ψήφους πήρε ο Σάκης Κατσούλης με Χαρδαλιά (ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από τον γνωστό μετεωρολόγο στη Θεσσαόνίκη, πόσο καλά τα πήγε ο νικητής του Survivor All Star
 

Την είσοδό τους στον δεύτερο γύρο των εκλογών για τον δήμο Θεσσαλονίκης εξασφάλισαν Κωνσταντίνος Ζέρβας και Στέλιος Αγγελούδης, που πλέον δίνουν μάχη... γοήτρου για την πρωτιά στον α' γύρο, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα με την ενσωμάτωση στο 84,62%.

Στην τρίτη θέση και σε απόσταση που μοιάζει δύσκολο να συρρικνωθεί, σύμφωνα με τα έως τώρα αποτελέσματα, βρίσκεται ο Σπύρος Πέγκας και ακολουθούν Βασίλης Τομπουλίδης, Δρόσος Τσαβλής, Μαρία Κέκη, Στέργιος Καλόγηρος, Γιάννης Κουριαννίδης και Δημήτρης Ζιαμπάζης.

Τα αποτελέσματα με την ενσωμάτωση στο 84,62% έχουν ως εξής:

Κωνσταντίνος Ζέρβας 27,36%

Στέλιος Αγγελούδης 25,73%

Σπύρος Πέγκας 20,75%

Βασίλης Τομπουλίδης 6,88%

Δρόσος Τσαβλής 5,58%

Μαρία Κέκη 5,52%

Στέργιος Καλόγηρος 4,60%

Γιάννης Κουριαννίδης 1,99%

Δημήτρης Ζιαμπάζης 1,59%

 
 

Από την παράταξη «Ναι στη Θεσσαλονίκη» με επικεφαλής τον Κ. Ζέρβα πρώτος σε σταυρούς, αυτήν τη στιγμή, είναι ο Χάρης Αηδονόπουλος, ενώ ακολουθούν οι Σωκράτης Δημητριάδης και Μάκης Κυριζίδης.

Από την παράταξη «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» του Στ. Αγγελούδη την πρώτη τριάδα αποτελούν οι Σάκης Αρναούτογλου, Βασίλης Γάκης και Σπύρος Βούγιας.

Πρώτος σε ψήφους από την παράταξη «Θεσσαλονίκη για Όλους» του Σπ. Πέγκα είναι οι Γιάννης Μπουτάρης, Έλλη Χρυσίδου και Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Αναλυτικά οι ψήφοι που σίγουρα θα αυξηθούν μέσα στη μέρα όσο συνεχίζεται η καταμέτρηση, ωστόσο ο Σάκης Αρναούτογλου δείχνει να είναι πρώτος στην παράταξή του.

 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς νέος περιφερειάρχης Αττικής

Ο συνδυασμός «Αττική Μπροστά» με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά κέρδισε τις αυτοδιοικητικές εκλογές από τον α' γύρο με το ποσοστό του να ανέρχεται στο 46,26% σε ενσωμάτωση του εκλογικού σώματος στο 38,78%.

Νωρίτερα ο Γιώργος Ιωακειμίδης που στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια της Αττικής, έκανε δήλωση παραδεχόμενος την ήττα του. Ο Γιώργος Ιωακειμίδης συγκέντρωσε ποσοστό 15,97% ενώ ο Γιάννης Πρωτούλης του ΚΚΕ και ο Γιάννης Σγουρός του ΠΑΣΟΚ ακολούθησαν με 14.05% και 13.12%.

Στην παράταξη του κύριου Χαρδαλιά συμμετείχε και ο νικητής του Survivor All Star, Σάκης Κατσούλης, ο οποίος στο 95% της καταμέτρησης, έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 6.000 ψήφους!  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags