Facebook Pixel Χάρης Δούκας: Ο νέος Δήμαρχος της Αθήνας είναι στο 2% των πιο διαδραστικών επιστημόνων βάσει του Harvard!
Life
| 2023-10-15 23:21:00

Χάρης Δούκας: Ο νέος Δήμαρχος της Αθήνας είναι στο 2% των πιο διαδραστικών επιστημόνων βάσει του Harvard!

Sportdog Team
Χάρης Δούκας: Ο νέος Δήμαρχος της Αθήνας είναι στο 2% των πιο διαδραστικών επιστημόνων βάσει του Harvard!

Το πεδίο ειδίκευσης του σχετίζεται με την ανάπτυξη συστημάτων υποστήριξης αποφάσεων για την ενεργειακή και κλιματική πολιτική, θέτοντας τον ανθρώπινο παράγοντα στον πυρήνα των διαδικασιών μοντελοποίησης και προωθώντας αυτή την φιλοσοφία σε επιστημονικά περιοδικά μεγάλη διάδρασης (όπως το Nature).

Την πλήρη ανατροπή έκανε ο Χάρης Δούκας που τερμάτισε πρώτος στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Αθηναίων με 55,97%, έναντι του Κώστα Μπακογιάννη με 44,03%.

Μετά τα αποτελέσματα και αφού δέχθηκε τα συγχαρητήρια του πολιτικού του αντιπάλου, σε πανηγυρικό κλίμα, ο νέος δήμαρχος Αθηναίων έκανε τις πρώτες δηλώσεις του: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες τις Αθηναίες και τους Αθηναίους για την τιμή που μου έκαναν και όλους όσους πίστεψαν στο όνειρο και μπήκαν μαζί μας σε αυτό το ταξίδι. Πίστεψαν σε μία Αθήνα πράσινη, δημιουργική και ασφαλή. Ευχαριστώ τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον Κώστα Ζαχαριάδη και όσους ήρθαν να ψηφίσουν. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να μπορέσουμε μαζί να κάνουμε την Αθήνα όπως της αξίζει», δήλωσε ο Χάρης Δούκας.

Διαβάστε όμως το εντυπωσιακό βιογραφικό του νέου Δημάρχου της Αθήνας στο Star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags