Facebook Pixel Sportdog.gr | Δημοσκόπηση-"φωτιά": Ανώμαλη προσγείωση για την κυβέρνηση - Σκούρα θα τα βρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης!
Life
| 2024-03-25 16:14:00

Δημοσκόπηση-"φωτιά": Ανώμαλη προσγείωση για την κυβέρνηση - Σκούρα θα τα βρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Sportdog Team
Δημοσκόπηση-"φωτιά": Ανώμαλη προσγείωση για την κυβέρνηση - Σκούρα θα τα βρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Άσχημα τα πράγματα για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, καθώς τα πρόσφατα δεδομένα από τις δημοσκοπήσεις αποδομούν την θετική εικόνα και τα αφηγήματα που επιδιώκει να προωθήσει.

«Κόπηκε η φόρα μιας κυβέρνησης που ζει, αναπνέει και πολιτεύεται με τις δημοσκοπήσεις. Σημειώνεται μία μεγάλη βουτιά στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, η οποία πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν από τους κυβερνώνες ενόψει των Ευρωεκλογών.

Ειδικότερα, φθορά - μεγάλη - για το προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατρακύλα - γρήγορη - για το κυβερνητικό σχήμα, παρά την κυριαρχία της στην πολιτική σκακιέρα, που υποχωρεί σε όλους τους βασικούς δείκτες που καταγράφουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των μετρήσεων. Τέμπη, Ακρίβεια, Ασφάλεια, Κράτος Δικαίου, δημόσια Υγεία.

Αλλά και η αντιστροφή της κοινής γνώμης για την… μεταρρύθμιση Μητσοτάκη-Πιερρακάκη με την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα. Όλα αυτά συνιστούν ένα πλέγμα από βασικούς όσο και κομβικούς τομείς που αποτυπώνουν την υποχώρηση, με σταθερό βήμα, σε όλα τα επίπεδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags