Facebook Pixel Κυριάκος Μητσοτάκης - Εκλογές: Δίνει Υπουργείο σε κορυφαίο Έλληνα αθλητή - Στη ΝΔ και πασίγνωστος παρουσιαστής!
Life
| 2023-06-08 09:40:00

Κίνηση-ματ Μητσοτάκη: Δίνει Υπουργείο σε κορυφαίο Έλληνα αθλητή - Στη ΝΔ και πασίγνωστος παρουσιαστής!

Sportdog Team
Κίνηση-ματ Μητσοτάκη: Δίνει Υπουργείο σε κορυφαίο Έλληνα αθλητή - Στη ΝΔ και πασίγνωστος παρουσιαστής!

Διπλή μεταγραφή από τον πρόεδρο της ΝΔ λίγες ημέρες πριν τις επαναληπτικές εκλογές. Ποιος θα έχει ρόλο Υφυπουργού;

Αλλαγές θα υπάρξουν μετά τις 25 Ιουνίου στην επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει στη νέα κυβέρνηση να αξιοποιήσει τον χρυσό Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών Πύρρο Δήμα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες καλά ενημερωμένες πηγές, φαίνεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έχει καταλήξει και στο χαρτοφυλάκιο που θα του δώσει, το οποίο δεν είναι άλλο από το υφυπουργείο Αθλητισμού.

Και αυτό μέχρι τις Ευρωεκλογές, αφού μετά (ως γνωστόν) θα τον εντάξει στη λίστα του «γαλάζιου» ευρωψηφοδελτίου.

Και μια και αναφερθήκαμε στο ευρωψηφοδέλτιο, να αναφέρουμε ότι κάπου πήρε τ’ αυτί μας ότι αυτήν τη φορά ο Μητσοτάκης θα εντάξει στη «γαλάζια» λίστα και τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά.

Πηγή: ΒigMouth / Powergame

"Κράξιμο" από Μπέο σε ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα: "Είναι οδύνηρο, είναι ντροπή"!

Το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέα Εποχή- Νέα Δυναμική» με το οποίο θα διεκδικήσει για τρίτη συνεχόμενη θητεία τον Δήμο Βόλου, θα παρουσιάσει μετά τις νέες εθνικές εκλογές ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Αχιλλέας Μπέος.

Το ψηφοδέλτιο έχει ήδη ολοκληρωθεί και απομένουν, όπως ανέφερε, μόνο λίγες πινελιές, πριν παρουσιαστεί επισήμως, στα μέσα Ιουλίου περίπου και με ορίζοντα τις κάλπες του Οκτωβρίου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Νωρίτερα, και συγκεκριμένα την ερχόμενη Τετάρτη, ο κ. Μπέος, θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο για τις δημοτικές ενότητες, όπως έκανε γνωστό χθες, στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Από το ίδιο βήμα κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν με βάση τα έργα, τα πρόσωπα και τη συνέπεια όσων διεκδικούν αξιώματα στην πόλη αλλά και σε εθνικό επίπεδο.

Αναφερόμενος μάλιστα στο εκλογικό αποτέλεσμα της κάλπης της 21ης Μαΐου, επιτέθηκε εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πολιτικών που όπως είπε χαρακτήρισαν το αποτέλεσμα οδυνηρό.

«Οι εκλογές είναι μια διαδικασία άκρως δημοκρατική και ο ελληνικός λαός αποφασίζει ποια δημοτική αρχή ή ποιον πρωθυπουργό και ποια Κυβέρνηση θέλει. Ποτέ δεν προσπάθησα κι ας έχω αρκετές συμπάθειες και επιρροή, να επηρεάσω την ψήφο των πολιτών. Πάντα λέω ψηφίστε κατά συνείδηση. Και οι πολίτες είναι αυτοί που αποφασίζουν ποιος θα κυβερνήσει.

Είναι όμως οδυνηρό όχι αυτό που λέει ο Τσίπρας και κάποιοι άλλοι πολιτικοί, ότι είναι οδυνηρό τι ψηφίσανε οι πολίτες, αλλά αυτό που είπαν αυτοί οι πολιτικοί. Δηλαδή είναι οδυνηρό τι ψήφισαν οι πολίτες; Αυτό που επιθυμούν, κρίνοντας με τα έργα και τα όσα είπαν. Αν είναι δυνατό να επικρίνουν ψήφο πολιτών. Είναι ντροπή. Επιτέλους να σοβαρευτούν.

Δηλαδή αν δεν αρέσει σε κάποιον πολιτικό αρχηγό το αποτέλεσμα των εκλογών είναι οδυνηρό αυτό που ψήφισε ο ελληνικός λαός; Γιατί ρε μάγκες; Επιλογή τους, αυτό έκριναν, αυτό ήθελαν και ψήφισαν. Το αποτέλεσμα θα το δούμε στη συνέχεια. Αλλά να κάνεις επίθεση στους πολίτες γιατί ψήφισαν Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ είναι ντροπή. Ας κοιτάξετε εσείς γιατί οδηγήσατε τον κόσμο να ψηφίσει κάτι άλλο κι όχι να επικρίνετε τους πολίτες», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags