Facebook Pixel Αυστηρό μήνυμα στους Τούρκους από Leaders! «Όταν ο Ελληνισμός πάρει ανάποδες θα…» (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2024-01-05 07:06:00

Αυστηρό μήνυμα στους Τούρκους από Leaders! «Όταν ο Ελληνισμός πάρει ανάποδες θα…» (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
Αυστηρό μήνυμα στους Τούρκους από Leaders! «Όταν ο Ελληνισμός πάρει ανάποδες θα…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυναμικό το ξεκίνημα της εκπομπής για το 2024…

Αυστηρό μήνυμα στους Τούρκους έδωσε στην πρώτη εκπομπή «Leaders» για το 2024 ο Ηλίας Παπανικολάου.

«Υποκύψαμε σε έναν στυγνό εκβιαστή, ο οποίος είναι ο γείτονάς μας. Μεταχειρίζεται αυτούς τους τρόπους και εμείς ανακουφιστήκαμε που τα βρήκαμε μαζί του. Του πέρασε. Ξερογλείφετε στο προσκήνιο. Μας πριονίζει την καρέκλα. Πριονίζει τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα στο παρασκήνιο. Επαφίεται σε εμάς τους πολίτες να εξηγήσουμε στους Τούρκους κάποια πράγματα», ανέφερε αρχικά ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR.

«Αφήστε τις κυβερνήσεις απέξω. Ό,τι κάνει ο καθένας μόνος του από το δικό του μετερίζι. Ό,τι κάνουμε στην καθημερινότητά μας μετράει. Και έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που δεν αντιλαμβάνονται τη μεγάλη εικόνα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Αγιά Σοφιά, την οποία ο Ερντογάν έχει μετατρέψει σε τζαμί. «Μπορούν να καταλάβουν οι γείτονες, ότι η Αγιά Σοφιά είναι νόημα. Μπορούν να καταλάβουν, ότι η Αγιά Σοφιά είναι ιδέα. Ποιος να τους το πει; Τα πρόβατα τα αρνιά και τα κατσίκια; Μπορούν να καταλάβουν οι γείτονες, ότι η Αγία του Θεού Σοφία ενώνει τον Πλάτωνα με τον Χριστιανισμό. Και αυτές είναι αρχές που έχουν οι Έλληνες χιλιάδες χρόνια.  Πού να το δούνε γραμμένο; Στα βιβλία για τη Γαλάζια Πατρίδα που διαβάζουν», είπε.

Και κατέληξε στέλνοτας ένα αυστηρό μήνυμα: «Μην τους αντιμετωπίζετε ως ανθρώπους που πρέπει να πειστούν για το σωστό, το καλό και το δίκαιο. Μόνο η επιθετική αντιμετώπιση στην καθημερινότητά μας έχει αποτέλεσμα. Όταν ο Ελληνισμός πάρει ανάποδες, αγαπητοί γείτονες, το ερώτημα δεν θα είναι ποιος θα μας επιτρέψει να κάνουμε κάτι, αλλά ποιος θα μας εμποδίσει». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags