Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Στέφανος Κασσελάκης: Οργισμένος Γιαννακόπουλος κατά Κασσελάκη - "Αυτό δεν είναι ο ορισμός του φασίστα;" (ΦΩΤΟ)
Life
| 2024-01-13 08:53:00

Οργισμένος Γιαννακόπουλος κατά Κασσελάκη: "Αυτό δεν είναι ο ορισμός του φασίστα;" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Οργισμένος Γιαννακόπουλος κατά Κασσελάκη: "Αυτό δεν είναι ο ορισμός του φασίστα;" (ΦΩΤΟ)

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήρε ξεκάθαρη θέση για το θέμα των ημερών!

Χείμαρρος ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το νομοσχέδιο σχετικά με τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών, ενώ το βράδυ της Παρασκευής ανέβασε και σχετικό Post για τον Στέφανο Κασσελάκη!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή αναφέρει χαρακτηριστικά πως «δεν νοείται βουλευτής Αριστερού κόμματος να στέκεται ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνική πρόοδο», αναφορικά με το θέμα του γάμου και της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια και ουσιαστικά απαντά σε όσα στελέχη του κόμματος έχουν εκφράσει αντίθετη άποψη.

Μάλιστα σημειώνει πως «εάν παρεκκλίνει ένας βουλευτής από τον δρόμο της προόδου και της ισότητας, θα πάρω τις ανάλογες αποφάσεις».

Ακολούθησαν νέες δηλώσεις της Δώρας Αυγέρη, η οποία επισήμανε πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν αναφέρει τη λέξη «διαγραφή» στην ανάρτηση του. «Λέει ότι “θα το δούμε”. Είναι μία συνθήκη που πρέπει να προκύψει, αλλά προϋπόθεση είναι να έχουμε το κείμενο. Τώρα δεν είναι καν στο τραπέζι το νομικό κείμενο από την κυβέρνηση».

Η Δώρα Αυγέρη επανέλαβε ότι «πρέπει να κρατάμε τις δηλώσεις του προέδρου. Δεν υπάρχει καμία απόκλιση στις χθεσινές και τις σημερινές δηλώσεις του. Κομματική πειθαρχία είναι η προσήλωση του ΣΥΡΙΖΑ σε αξιακές αρχές. Είναι η συντεταγμένη έκφραση των μελών και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ». 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε σχετικά:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags