Επιλέξαμε δέκα διαφορετικά μεταξύ τους -ως προς το χαρακτήρα και το τί εκπροσωπούν- στέκια για φαγητό που σε κερδίζουν.

Σεργιανίσαμε στο πληθωρικό κέντρο, το καρτποσταλικό Μικρολίμανο, την Τρούμπα που ακούγεται όλο και περισσότερο, φτάσαμε στην αρχοντική Καστέλλα, δοκιμάζοντας καινούρια αλλά και παλιά αγαπημένα μας στέκια. Από ένα θρυλικό καφενείο – τσιπουράδικο έως ένα βραβευμένο με Michelin εστιατόριο, από φημισμένες ψαροταβέρνες έως υπέροχη πολίτικη κουζίνα με θέα θάλασσα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο:  news.gr