Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλα όσα έγιναν στο 6ο live του J2US στον Alpha
Life
| 2021-11-01 03:30:00

Όλα όσα έγιναν στο 6ο live του J2US στον Alpha

Όλα όσα έγιναν στο 6ο live του J2US στον Alpha

Το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Σάσα Σταμάτη με τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Συνυφασμένα πλέον τα Σάββατά μας με τα κεφάτα και υπέρλαμπρα πάρτι του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha, που και αυτή την εβδομάδα κατέκτησε κυριολεκτικά το νεανικό τηλεοπτικό κοινό, συνεπαίρνοντας με τις απίστευτες εικόνες, τις συνεχείς εναλλαγές και τα χαρούμενα απρόοπτα. Κι είναι ξεκάθαρα νεανική και γυναικεία και στην τηλεθέαση η καρδιά του show, καθώς το κοινό 15-44 έδειξε την αγάπη του με μέσο όρο 18,1, ενώ όπως κάθε φορά το γυναικείο κοινό 25-44 του χάρισε ένα 21%. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια προβολής του J2US, o Alpha ήταν πρώτο κανάλι σε τηλεθέαση με 17% στο κοινό 18-54, με διαφορά 2,1 μονάδες από τον ανταγωνισμό.

Και το 6ο live είχε όλα.

 

Είχε έναρξη αστείρευτης ενέργειας με τον μοναδικό παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη να καλωσορίζει σε ανατολίτικο ύφος.

 

Την επιστροφή της απαστράπτουσας και ακόμη πιο γλυκιάς Κατερίνας Στικούδη, μόλις 10 μέρες από τη γέννηση του γιου της !

 

Διαγωνιστικές εμφανίσεις από τα ζευγάρια, με σκηνοθετική ατμόσφαιρα και ματιά που εναλλάσσονταν στο εντυπωσιακό πλατό, αποτυπώνοντας για κάθε ζευγάρι μία ιδιαίτερη ιστορία.

 

Την καθηλωτική σε φωνή, εμφάνιση, μπρίο και σαρκασμό Νίνα Μαζάνη που έδωσε άλλη νότα με τις ερμηνείες αλλά και το χιούμορ της!

 

Τον ένα και μοναδικό, Τριαντάφυλλο που «έσπασε» και σκηνή μαζί με τα «ρολόγια» σε μία εμφάνιση που ξεσήκωσε τηλεθεατές, κοινό στο στούντιο αλλά και όλους στα παρασκήνια.

 

Την επιτροπή που εξέπληξε με τις γενναιόδωρες κατά κύριο λόγο αυτή τη φορά αλλά παράλληλα και πολύ καυστικές σε σημεία, τοποθετήσεις της.

 

Και στο αποκορύφωμα, τον μεγάλο Έλληνα λαϊκό τραγουδιστή ΑΝΤΥΠΑ, που κυριολεκτικά έκανε ολόκληρο το στούντιο «να είναι ανεβασμένο και στα σύννεφα να πετάει» και σύσσωμο να τραγουδάει τις τεράστιες επιτυχίες του!

 

Λίγα λεπτά πριν την ανάθεση των νέων τραγουδιών ο Νίκος Κοκλώνης επιφύλασσε μία έκπληξη για τον Τζέημς Καφετζή, φωνάζοντάς τον να σβήσει τούρτα για τα γενέθλιά του στη σκηνή!

 

 

Για ακόμα ένα Σάββατο το J2US ήταν πρώτο trend στο Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν και σε επιμέρους hashtags τα ζευγάρια που τους έκαναν περισσότερο εντύπωση. 

 

Το ζευγάρι που αποχώρησε από τον διαγωνισμό ήταν η Σάσα Σταμάτη και ο Θέμης Αδαμαντίδης.

 

Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «J2us», ανανεώνει το ραντεβού του για το επόμενο Σάββατο, 6 Νοεμβρίου, στις 20:00, και υπόσχεται ένα ακόμα ξέφρενο πάρτι! 

 

Η σταθερή αξία του «J2US», Νίκος Κοκλώνης, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής και φυσικά τα 10 ζευγάρια μας ήδη ετοιμάζονται πυρετωδώς. Άλλωστε, ο απρόβλεπτος Νίκος Κοκλώνης τους ανέθεσε για ακόμη μια φορά τα τραγούδια τους.  

1.    Κέλλυ Κελεκίδου - Δημήτρης Αλεξάνδρου

Το Πιτσιρικάκι - Σπύρος Ζαγοραίος 

 

2.    Θάνος Πετρέλης - Πηγή Δεβετζή

Αυτό το Τραγούδι - Σταμάτης Γονίδης

 

3. Εβελίνα Νικόλιζα - Νίκος Μπάρκουλης

Hit The Road Jack - Ray Charles 

 

4. Ειρήνη Παπαδόπουλου - James Καφετζής

Mamma Mia - Abba

 

5. Ελένη Δήμου - Μαρίνος Κόνσολος

 Έχω Στενάχωρη Καρδιά - Ρένα Βλαχοπούλου

 

6. Γιώργος Βελισσάρης - Σουπερ Κική

Ο Καρδιολόγος (Θέλω Άπονη Καρδιά) - Βούλα Παλλα

 

7. Κατερίνα Λιόλιου - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Wannabe - Spice Girls 

 

 8. Σταν - Μάρα Μεϊμαρίδη

Μόνο μια φορά – Κραουνάκης – Μακεδόνας

 

9. Χάρης Βαρθακούρης - Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Μαζί Σου - Κωνσταντίνος  Αργυρός

 

10. Νικηφόρος - Ιωάννα Τούνη

A Πα Πα  – Δέσποινα Βανδή

 

Το «J2us» ανανεώνει το ραντεβού του για την ερχόμενη Κυριακή και υπόσχεται έντονα συναισθήματα, αξεπέραστη λάμψη και μοναδικές εκπλήξεις, που θα «χαράξουν» ανεπανάληπτες τηλεοπτικές στιγμές!

 

Ραντεβού στον ALPHA τo ερχόμενο Σάββατο στις 20:00 για το 7ο live στο οποίο τα 10 πλέον ζευγάρια μας καλούν σε ένα υπέροχο πάρτι

 

Μείνετε συντονισμένοι στον ALPHA, γιατί τα καλύτερα ...έρχονται!

Τwitter Account #J2us

Instragram: @J2us

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags