Με αφορμή την δήλωση της Έλενα Παπαρίζου ότι θέλει τέσσερις γιους, η Σάσα «πέταξε» ότι νονός θα γίνει ο Γιώργος Λιάγκας και ο παρουσιαστής της απάντησε «σήμερα κάτι έχεις πάθει, όλο λες βλακείες... Μ' έχεις σκάσει σήμερα».

«Εγώ φταίω; Θα πληρώσω τα κερατιάτικα της γαστρεντερίτιδας; Εγώ;», είπε η πανελίστρια, αναφερόμενη στην αιτία που κράτησε την Φαίη Σκορδά μακριά από το πλατό.

«Έλα τώρα και εσύ, επίτηδες το κάνεις! Τσιτώνεις, τσιτώνεις, τσιτώνεις!», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς, για να του απαντήσει εκνευρισμένη η διπλανή του «εσύ ναι γλύψε τον Λιάγκα!».

«Δεν τον γλύφω καθόλου. Επίτηδες το κάνεις. Και άντε κόφ’ το πια με το γλείψιμο, μην φας καμιά ανάστροφη καμιά ώρα. Άντε να πούμε!», ήταν η οργισμένη απάντηση του Θέμη!

Πηγή: star.gr