Τροχός της Τύχης

Χάρισε το 1ο αυτοκίνητο της σεζόν!

Δευτέρα έως Κυριακή στις 18:30

Ο «Τροχός της Τύχης», το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη, είναι ασταμάτητος, απρόβλεπτος, διασκεδαστικός, ξέρει καλά να κρατάει σε αγωνία τους παίκτες και τους τηλεθεατές μέχρι το τελευταίο λεπτό, 7 μέρες την εβδομάδα, καθημερινά αλλά και τα Σαββατοκύριακα!

Το πιο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της απογευματινής ζώνης, που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών, μοιράζει γνώση, πολλά χρήματα, απίστευτα δώρα και φυσικά, αυτοκίνητα στους τυχερούς παίκτες!

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά, πανηγύρισαν μαζί με την τυχερή παίκτρια, Ξένια, η οποία κέρδισε ένα Jeep Renagade e-Hybrid, από την εταιρία AVIS, το πρώτο αυτοκίνητο που χάρισε ο «Τροχός της Τύχης» για αυτή την τηλεοπτική σεζόν!

Η 31χρονη δασκάλα Ξένια, μητέρα μιας κορούλας 6 μηνών, παρακολουθεί φανατικά τον «Τροχό της Τύχης» από την άνεση του καναπέ της και πάντα έλυνε με ευκολία όλους τους γρίφους. Το ίδιο ακριβώς κατάφερε με εκπληκτική ευκολία να κάνει και στο πλατό της εκπομπής, καθώς με μεθοδικότητα αλλά και ευστοχία έλυσε τους περισσότερους γρίφους και έφτασε στον τελικό με το ποσό των 3.100 ευρώ!

Στον τελικό, η Ξένια γύρισε τον τροχό και έφερε τον αριθμό 2. Η κατηγορία για τον γρίφο του τελικού ήταν «αντίθετα» και η Ξένια ζήτησε να ανοίξουν το Κ, το Ν, το Μ και το Ε αλλά, τελικά, έλυσε τον γρίφο «Κατάθεση – Ανάληψη», πριν καν ανοίξουν όλα τα γράμματα!

Ο Πέτρος  Πολυχρονίδης άνοιξε τον φάκελο και όταν αποκαλύφθηκε η λέξη «αυτοκίνητο» πανηγύρισε μαζί με τη Νατάσα Κουβελά τη μεγάλη νίκη της τυχερής παίκτρια !

Η Ξένια θα επιστρέψει στην οικογένεια της στη Θεσσαλονίκη με το νέο Jeep Renagade e-Hybrid!

Καλοτάξιδο Ξένια!

Ο «Τροχός της Τύχης» «ζαλίζει» με τα κέρδη, τα δώρα, το κέφι, τις εκπλήξεις!

Μας έχει γίνει πια τρόπος ζωής! Τα απογεύματα της ελληνικής τηλεόρασης ανήκουν στον «Τροχό της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη!

Πάμε δυνατά για μία υπέροχα παιχνιδιάρικη σεζόν και μην ξεχνάτε: στον «Τροχό της Τύχης» όποιος γυρίζει κερδίζει!

Δείτε εδώ το trailer της εκπομπής «Τροχός της Τύχης»: 

Εκτέλεση Παραγωγής: Green Pixel

Head Of Production: Σάββας Βέλλας

Executive Producer: Πέγκυ Χόλη

Αρχισυνταξία: Στάθης Μαντάς