Facebook Pixel Sportdog.gr | Οργισμένος Λάκης Γαβαλάς - Μεγιστάνας του πήρε... τζάμπα τη βίλα στη Μύκονο και τον καταγγέλει! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2024-03-08 09:20:00

Οργισμένος Λάκης Γαβαλάς - Μεγιστάνας του πήρε... τζάμπα τη βίλα στη Μύκονο και τον καταγγέλει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Οργισμένος Λάκης Γαβαλάς - Μεγιστάνας του πήρε... τζάμπα τη βίλα στη Μύκονο και τον καταγγέλει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το παλάτι που έχασε, ο νέος ιδιοκτήτης και η επέκταση με «οικοδόμηση παράνομων τετραγωνικών»

Στην Μύκονο οι οικοδομικές αυθαιρεσίες δεν έχουν τελειωμό. Ακόμη και αν πρόκειται για το πρώην παλάτι που είχε φτιάξει ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο γνωστός σχεδιαστής και επιχειρηματίας καταγγέλλει όργιο αυθαιρεσιών από τον νέο ιδιοκτήτη του σπιτιού που έχασε λόγω χρεών σε πλειστηριασμό. Ενός σπιτιού που κάποτε φιλοξενούσε μεγάλες προσωπικότητες του διεθνούς jet set και αποτελούσε ένα από τα hot spot της Μυκόνου. 

Ο Λάκης Γαβαλάς έχασε την βίλα του, λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων του, το 2021. Το παλάτι του στην περιοχή Φτελιά της Μύκονου άλλαξε χέρια έναντι 1.910.000 ευρώ σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό. Νέος ιδιοκτήτης είναι ο  Αιγύπτιος μεγιστάνας Χαμέντ Ελ Σιάτι.

Με βάση την έκθεση του πλειστηριασμού που έγινε η διώροφη οικοδομή αποτελείται από:

α) υπόγειο, επιφανείας 149,30 τ.μ., με μηχανοστάσιο, δεξαμενή καυσίμων, αποθήκες αλλά και ένα δωμάτιο με λουτρό

β) ισόγειο, που βρίσκεται σε επαφή με το υπόγειο, επιφανείας 241,20 τ.μ., και με χώρο υποδοχής, κουζίνα, 5 υπνοδωμάτια με λουτρό, και

γ) πρώτο όροφο, επιφανείας 133,11 τ.μ., με χώρο υποδοχής, καθιστικό, τραπεζαρία και ένα υπνοδωμάτιο με λουτρό.

Όπως καταγγέλλει ο Λάκης Γαβαλάς, τα περισσότερα από 500 τετραγωνικά μέτρα δεν είναι αρκετά για τον βαθύπλουτο, νέο, ιδιοκτήτη της βίλας.

Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο facebook ο σχεδιαστής δημοσιεύει μια φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία ποζάρει μπροστά από την πισίνα του σπιτιού και γράφει: «Καλημέρα φίλοι μου.. Εδώ το σπίτι μου στην Μύκονο προτού το πάρει ένας Αιγύπτιος σε ευτελή τιμή και το βανδαλίσει με ατέλειωτη οικοδόμηση παράνομων τετραγωνικών.. Τι λέει η πολεοδομία γι' αυτό; Ο Πάνορμος τους πείραξε;;

Επέκταση με «οικοδόμηση παράνομων τετραγωνικών»

Γιατί όμως ο Λάκης Γαβαλάς έκανε αυτή την ανάρτηση; Στο «νησί των ανέμων» ήδη γίνεται κουβέντα για τις αλλαγές στις οποίες προχωρά ο Αιγύπτιος μεγιστάνας. Τι μπορεί να αλλάξει σε ένα ήδη πολύ όμορφο σπίτι; Αρχικά να το μεγαλώσει. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η LiFO, οικοδομικές εργασίες μεγάλης κλίμακας βρίσκονται σε εξέλιξη. Το οίκημα επεκτείνεται και σύμφωνα με τον Λάκη Γαβαλά με «ατέλειωτη οικοδόμηση παράνομων τετραγωνικών». 

Στις φωτογραφίες αλλά και στο σημερινό (7/3/2024) βίντεο του Mykonoslive φαίνονται οι εξελισσόμενες πολεοδομικές παρεμβάσεις από το νέο ιδιοκτήτη της βίλας. Τυπικά στη Μύκονο απαγορεύονται τα τριώροφα κτίρια. Εκτός κι αν το χαμηλότερο επίπεδο είναι υπόγειο ή αν ο χαμηλότερος όροφος μπαζωθεί προσωρινά ώστε να φαίνονται μόνο οι δύο άλλοι όροφοι που είναι νόμιμοι. Κάποια στιγμή, όταν οι συνθήκες επιτρέψουν το ξεμπάζωμα, θα αποκαλυφθούν και τα υποτιθέμενα υπόγεια που θα βαφτιστούν ισόγεια διαμερίσματα με θέα. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον πρόκειται για υπόγεια με θέα και κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια πόσα είναι τα παραπάνω τετραγωνικά μέτρα.

Ποιος είναι ο βαθύπλουτος ιδιοκτήτης της βίλας του Λάκη Γαβαλά

Ο Χαμέντ Ελ Σιάτι ερωτεύθηκε το νησί τον ανέμων με την πρώτη ματιά. Από την πρώτη επίσκεψή του  μαζί με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Ντόρα Θεοδώρου, και τα παιδιά τους πριν από αρκετά χρόνια.

Ο Αιγύπτιος μεγιστάνας, που δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού, απέκτησε αμέσως σπίτι σπίτι στο νησί. Όμως έπειτα από λίγα χρόνια και συγκεριμένα το 2021 προσώρησε σε ένα διπλό χτύπημα που συζητήθηκε πολύ. Ο ισχυρός άνδρας του Travco Group αγόρασε με τίμημα που άγγιξε τα 10.000.000 ευρώ, την βίλα του Πάνου Μαρινόπουλου στο Φανάρι, μια περιοχή κοντά στα Χουλάκια.

Και λίγο μετά ο Χαμέντ Ελ Σιάτι «χτύπησε», ξανά δίνοντας 1,9 εκατομμύρια ευρώ για τη βίλα του Λάκη Γαβαλά. Ο επιχειρηματίας διαθέτει portfolio με 77 ξενοδοχεία σε Αίγυπτο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Μαλδίβες, καθώς και στόλο από 700 οχήματα και κρουαζιερόπλοια για μίνι περιηγήσεις στον Νείλο.

Ο πολυσυζητημένος γάμος-υπερπαραγωγή της Barros με τον κροίσο Ελληνοαιγύπτιο στη Μύκονο

Τον Ιούλιο του 2016, ο γιος του Χαμέντ Ελ Σιάτι και η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα Άνα Μπεατρίς Μπάρος παντρεύτηκαν στην Μύκονο.

Ήταν αναμφίβολα ο πιο συζητημένος γάμος στη Μύκονο μέχρι στιγμής καθώς προσέλκυσε ορδές διάσημων μοντέλων και ισχυρών του διεθνούς τζετ σετ και παράλληλα συζητήθηκε για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν προκειμένου να εξασφαλιστεί η ιδιωτικότητα του πάρτι στην παραλία Λιά.

Ο δισεκατομμυριούχος Καρίμ Ελ Σιάτι με Αιγυπτιακή και Ελληνική καταγωγή παντρεύτηκε το σούπερμόντελ της Victoria's Secret, Άνα Μπεατρίς Μπάρος στο δημαρχείο του νησιού και την επόμενη μέρα υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο σκηνικό που στήθηκε πάνω στην παραλία της Μυκόνου για να γιορταστεί ο γάμος.

Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Isabelli Fontana και Fernanda Motta, ήταν μεταξύ των καλεσμένων που διασκέδασαν μέχρι το πρωί στη Λιά και μοιράστηκαν μερικά στιγμιότυπα από όλα όσα συνέβαιναν στις τεράστιες εξέδρες που είχαν στηθεί για να στεγάσουν την δεξίωση.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags