Το Facebook -με καθυστέρηση δύο ημερών- απέδωσε την ανάρτηση φωτογραφιών σκληρού ροζ περιεχομένου και ακραίας βίας στους λογαριασμούς σε συντονισμένη επίθεση. Η εικόνα που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα των φίλων σας είναι η εξής:
Tι να κάνετε:
Όσοι έχετε τη νέα εμφάνιση του Facebook να το αφαιρέσετε πηγαίνοντας στα αριστερά του προφίλ σας, εκεί που λέει «Μου αρέσουν» και να πατήσετε το Χ δεξιά της ανάρτησης . Στο παράθυρο που θα σας βγει να επιλέξετε αναφορά/spam και να πατήσετε οκ για να αφαιρεθεί.
Όσοι έχετε την παλιά εμφάνιση του facebook, πηγαίνετε κάτω από την φώτο εξωφύλλου σας, εκεί που λέει Αρχείο Δραστηριοτήτων. Από κει, στα αριστερά θα επιλέξετε «Μου αρέσουν» και θα βρείτε τον σύνδεσμο της επίμαχης πορνοανάρτησης. Θα πατήσετε το Χ στα δεξιά της ανάρτησης, αναφορά/spam και αφαίρεση.
Πηγή: iefimerida.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο