Facebook Pixel «Θέλουμε πρωτάθλημα με αλητεία»; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-10-01 18:17:00

«Θέλουμε πρωτάθλημα με αλητεία»; (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θέλουμε πρωτάθλημα με αλητεία»; (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι εξαπέλυσαν νέα επίθεση στον Δ. Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό με αναφορές σε ντόπινγκ, στοίχημα στη Μαλαισία, αλητεία και μπράβους! «Ευτυχώς που παίζουμε τώρα..»

Φουριόζοι ξεκινούν στη νέα σεζόν οι Αδελφοί Αγγελόπουλοι, καθώς στη Media Day του Ολυμπιακού εξαπέλυσαν νέα επίθεση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στον Παναθηναϊκό. Μίλησαν για το ντόπινγκ, για τον παράνομο στοιχηματισμό, για τα «ψεύτικα» συμβόλαια και για τους διαιτητές...

Παράλληλα, εξήγησαν γιατί είναι καλό που παίζουν νωρίς με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο.


Διαβάστε τα κυριότερα σημεία:

''Η ομάδα έχει ενισχυθεί, είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους. Πέρσι κατά την επιστροφή από τη Μαδρίτη, δηλώσαμε ότι ήταν μια στάση. Συνεχίζουμε, δεν έχει αλλάξει κάτι. Παλεύουμε για την ομάδα, βάζουμε εκατομμύρια μόνο γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε'' τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.


'Εμείς δεν το βλέπουμε ως πόλεμο ανακοινώσεων. Η κοινή γνώμη μαθαίνει την αλήθεια! Είναι πάντα τεκμηριωμένες οι δικές μας ανακοινώσεις'' τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος για τον ''πόλεμο'' ανακοινώσεων με τον Παναθηναϊκό.

''Τοποθετούμαστε για πράγματα που ενδιαφέρουν την ομάδα. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκου είναι έκπτωτος! Δεν πρέπει να τοποθετηθούμε επίσημα; Αν δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα, είναι άλλο θέμα. Τώρα αυτά που λέει, επειδή είπαμε ένα πρωτάθλημα χωρίς ντόπινγκ. Τι θέλει και χτυπιέται; Ο Χάντζος τελείωσε από εκεί που είναι και αυτό είναι καλό για τον Παναθηναϊκό! Καλό είναι να μην πηγαινει στις φυσουνες με μπραβους ο κύριος Χάντζος! Οι ίδιοι δεν ζητούσαν έλεγχο ντόπινγκ στους τελικούς;'' τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

''Θελει πρωτάθλημα με φοροδιαφυγή ο κυριος Γιαννακόπουλος; Δεν καταλαβαίνω! Θελουμε πρωταθλημα με αλητεια; Θελουμε ενα πρωταθλημα που πανε οι μπραβοι και κυνηγάνε τους διαιτητές; Να βγαλουμε κι εμεις μια εφημεριδα και να γραφουμε τα δικα μας!'' πρόσθεσε.

''Η μοναδικη ανακοινωση που δεν απαμντησε ο κυριος Γιαννακοπουλος ήταν στην τοποθετηση μου ότι οι προεδροι των ομαδων δεν πρεπει να παιζουν στοιχημα! Τι θελει; Δεν πρεπει να μας πει; Μπηκε στο αρχειο η υποθεση του με τον στοιχηματισμο στη Μαλαισια;  Ελεγχεται για παρανομο στοιχηματισμο στη Μαλαισια. Το να μενουν σκιες δεν ευνοει κανέναν! 'εν ειναι πόλεμος ανακοινώσεων. Υπάρχει ουσία από πίσω...'' κατέληξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Για την Εθνική και την... πατέντα του Παναθηναϊκού

''Οι διεθνείς μας δεν ήταν πλήρως ασφαλισμένοι όταν έπαιξαν με την Εθνική'' πρόσθεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος όσον αφορά το ζήτημα των ασφαλιστηρίων και συνέχισε: «Υπήρχε μια συνάντηση με τον κόουτς Κατσικαρη και την Πολιτεία. Ήταν σαφής η βούλησή της. Τι ήθελε...Σε συνδυασμο με τις δικές μας κινήσεις, αποφασίσαμε να πάνε οι παίκτες στην Εθνική για το καλό του Ολυμπιακού και των ίδιων των παικτών».

''Ο Παναθηναϊκός έχει έναν τρόπο κι έχει κερδοφόρο ισολογισμό, εμείς πάλι όχι. Πληρώνουμε αναλογούντες φόρους, φόρο στην επιτροπή ανταγωνισμού κλπ. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει βρει μια άλλη πατέντα. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Περιμένουμε να έχουν και δεύτερο κερδοφόρο ισολογισμό!
Το πως καταφέρνει ο Γιαννακόπουλος κι έχει θετικό ισολογισμό στο ελληνικό μπάσκετ, δεν μπορώ να το καταλάβω!'' πρόσθεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Για την κλήρωση του Κυπέλλου και το ντέρμπι με ΠΑΟ

Γιώργος Μπαρτζώκας: ''Δεν μπορώ να πω ότι πανηγύρισα την κλήρωση του Κυπέλλου. Φέτος διαφορετικές συγκυρίες. Το ματς είναι νωρίς, το ΟΑΚΑ θα είναι χωρίς κόσμο. Είναι ένας τίτλος και θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι μπορούμε. Τώρα, το πως θα εμφανιστεί ο αντίπαλος είναι ένα θέμα, Αυτή τη στιγμή προετοιμάζουμε την ομάδα μας όσο καλύτερα γίνεται''.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: ''Θα διαφωνήσω με τον κόουτς. Είναι καλό ότι θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό .Θα δούμε από νωρίς τι γίνεται στην Ελλάδα, ποιος είναι καλύτερος. Επίσης είναι καλό ότι το ματς θα γίνει τώρα και δεν θα παίξουμε τελικό Κυπέλλου στο Ελληνικό. Περιμένουμε ακόμα τις προσκλήσεις από τον Γιαννακόπουλο για τους τελικούς στο Ελληνικό. Ας γίνει στην επαρχία να χαίρεται ο Βασιλακόπουλος''.

Για τα 10 χρόνια παρουσίας τους στην ΚΑΕ

'Έχουμε ζήσει μοναδικές στιγμές και στην Πόλη, και στο Λονδίνο. Πήγαμε στο Βερολίνο και στο Παρίσι. Σίγουρα μάθαμε πράγματα, δεν είμαστε αλάνθαστοι. Θέλουμε να ξαναείμαστε σε Φάιναλ Φορ και τίτλους στην Ελλάδα. Έστω και όπως έχει το σύστημα εδώ. Μακάρι να έχουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο σε όλα τα παιχνίδια. Να έχουμε την υγεία μας και να έχουμε αντοχές για αυτά που θέλουμε να κάνουμε'' ανέφερε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος με αφορμή τα 10 χρόνια που συμπληρώνουν τα αδέλφια στα κοινά της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Για την ΚΕΔ:

'Για το θέμα της αλλαγής της ΚΕΔ... Δεν βλέπουμε να γίνεται στην υπάρχουσα μορφή. Σε αυτή τη ζωή δεν θα αλλάξει η ΚΕΔ!!! Εκτός αν ψηφιστεί το αθλητικό νομοσχέδιο και αλλάξει το σύστημα. Δεν έχει ψηφιστεί ακόμα. Αν ψηφιστεί κι έχει τις διατάξεις αυτές, ενδεχομένως να γίνουν αλλαγές και το πρωτάθλημα να γίνει καλύτερο ώστε να μην μιλάει κανείς'' τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags