Facebook Pixel Εντυπωσιακό αυτό που έγινε με Κλάους - Τζαβέλλα!
| 2016-03-03 23:30:00

Εντυπωσιακό αυτό που έγινε με Κλάους - Τζαβέλλα!

Εντυπωσιακό αυτό που έγινε με Κλάους - Τζαβέλλα!

Πού χάθηκαν οι δύο άσοι του ΠΑΟΚ τη στιγμή της διακοπής με τον Ολυμπιακό; Άραγε οι οπαδοί του Δικεφάλου συμφωνούν με αυτό που έκαναν; Τρελό παρασκήνιο από Τούμπα!

Απίστευτα σκηνικά διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης διακοπής στην Τούμπα, στον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε πως ήταν το πρώτο "ντου", όταν οι παίκτες των Πειραιωτών έφυγαν σφαίρα στα αποδυτήρια για να μην έχουν συναντήσεις με οπαδούς, ενώ λίγο μετά τους ακολούθησαν και οι διαιτητές.

Όταν, όμως, η ομάδα του Ολυμπιακού ήταν στα αποδυτήρια, δέχθηκε κάποιες επισκέψεις από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, οι οποίες όπως μάθαμε, ήταν ειρηνικές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου βρέθηκαν στον χώρο που ήταν η αποστολή των "ερυθρολεύκων" και ουσιαστικά τους παρακάλεσαν να γυρίσουν στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να λήξει το ματς.

Μάλιστα, τον ρόλο του …πυροσβέστη είχαν αναλάβει οι Γιώργος Τζαβέλλας και Στέφανος Αθανασιάδης, οι οποίοι σύμφωνα με ανθρώπους του Ολυμπιακού τους μίλησαν πάρα πολύ καλά και ουσιαστικά τους εξήγησαν πως αν δεν έβγαιναν, ο ΠΑΟΚ θα έμπλεκε σε απίστευτες περιπέτειες.

“Ας βγούμε να παίξουμε μισό λεπτό για να τελειώσει το ματς και φεύγουμε”, ήταν μία από τις ατάκες που ακούστηκαν, ενώ από την πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού διέρρευσε ότι "μας παρακαλούσαν να βγούμε και τελικά βγήκαμε, γιατί δεν θέλαμε να τιμωρηθεί με εξοντωτική ποινή ο ΠΑΟΚ".

Τελικά, το …ψηστήρι από τους Κλάους-Τζαβέλλα είχε αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο γήπεδο, όμως ο κόσμος δεν ήθελε να συνεχιστεί το ματς και έκανε νέο "ντου", με τα γνωστά αποτελέσματα...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags