Facebook Pixel Έριξε τη ΒΟΜΒΑ ο Λάσκαρης!
| 2017-02-15 22:35:00

Έριξε τη ΒΟΜΒΑ ο Λάσκαρης!

Έριξε τη ΒΟΜΒΑ ο Λάσκαρης!

Διαβάστε τι δήλωσε για τον Άρη, τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την κίνηση που ετοιμάζει ώστε να… εκτοξεύσει τους Κίτρινους.
 

Στο μυαλό του ιδιοκτήτη του Άρη βρίσκεται ο τελικός του Κυπέλλου, καθώς και το ενδεχόμενο να χτίσει μεγαλύτερο γήπεδο από το Παλέ στην Βόρειο Ελλάδα!

Διαβάστε όσα είπε πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το οποίο παρακολούθησε από κοντά, αφού βρέθηκε στο ΣΕΦ το απόγευμα της Τετάρτης:

«Ήταν μια ευκαιρία να έρθω να δω την ομάδα από την στιγμή που είμαι στην Ελλάδα. Ελπίζω να έχουμε έναν καλό αγώνα.» Είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης και συνέχισε: «Είναι λίγο άτυχο που έτυχε να μπει ο συγκεκριμένος αγώνας πριν το μεγάλο τελικό. Δεν μπορούμε ν’ αλλάξουμε κάτι, γι’ αυτό και θα παίζουμε.Είναι πολύ μικρό το διάστημε μεταξύ του συγκεκριμένου αγώνα και του τελικού. Εγώ είναι η αλήθεια έχω το μυαλό μου στον τελικό.

Δεν μίλησα με τους παίκτες, εγώ μπορώ να τους καταλάβω. Είναι τρεις μέρες πριν το τελικό. Είναι άδικο για τον σημερινό αγώνα ν’ ακολουθεί ο τελικός μέσα σε τρεις ημέρες. Ο Άρης, σαν Άρης, πρέπει να έχει το μυαλό του στον τελικό.

Ελπίζω να μην έχουμε επεισόδια. Αρκετές θέσεις κρατήθηκαν κενές, για να μην υπάρξουν επεισόδια. Μαθαίνω ότι, Έρχονται πολλοί άνθρωποι με τα παιδιά τους στο γήπεδο το Σάββατο. Ο χώρος δεν είναι μεγάλος και αυτό αναδεικνύει την αναγκαιότητα για ένα πιο μεγάλο γήπεδο στην Βόρειο Ελλάδα. Είναι κάτι που το δουλεύουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags