Facebook Pixel ΑΕΚ: Τρομερή κίνηση από την ΚΑΕ ΑΕΚ για την τραγωδία των Τεμπών - Έτσι τιμά τα θύματα
| 2023-03-11 07:37:00

Τρομερή κίνηση από την ΚΑΕ ΑΕΚ για την τραγωδία των Τεμπών - Έτσι τιμά τα θύματα

Sportdog Team
Τρομερή κίνηση από την ΚΑΕ ΑΕΚ για την τραγωδία των Τεμπών - Έτσι τιμά τα θύματα

Πολύ σημαντική απόφαση πήρε η διοίκηση της Ένωσης καθώς με μια κίνηση θέλει να τιμήσει με τον δικό της τρόπο τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

ΑΕΚ: Πολύ σημαντική κίνηση από την Ένωση μιας και όπως ανακοίνωσε  αποφάσισε συμβολικά να αποκλείσει «διά βίου» στο Τμήμα 28, τη σειρά 2 θέλοντας με αυτόν τον συμβολικό τρόπο να τιμήσει τα θύματα από την τραγωδία στα Τέμπη.

«Η πατρίδα εξακολουθητικά θρηνεί και δακρυρροεί για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη. Ο χαμός των συνανθρώπων μας κλόνισε συθέμελα τη χώρα.

Η οικογένεια της ΑΕΚ BC θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας και επειδή το σιδηροδρομικό δυστύχημα, συνέβη στις 28/2, αποφάσισε συμβολικά να αποκλείσει «διά βίου» στο Τμήμα 28, τη σειρά 2, όπερ σημαίνει δεκαπέντε θέσεις του Γηπέδου μας, στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων. 

Παράλληλα, η ΑΕΚ BC κατέθεσε σήμερα (10/03) αίτημα προς τον ΕΣΑΚΕ για την τήρηση ενός λεπτού σιγής, πριν από την αυριανή αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με τον Κολοσσό Ρόδου.

Οι φίλοι της ΑΕΚ, που είναι κάτοχοι εισιτηρίων Διαρκείας στο 28-2 (Τμήμα 28, Σειρά 2), θα ενημερωθούν αρμοδίως, από τη Διεύθυνση Εισιτηρίων της ΑΕΚ BC, για τις θέσεις στις οποίες θα μετακινηθούν», αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο παίκτης της ΑΕΚ που έβαλε στο... στόχαστρο ο Μίτσελ - Η 11αδα του Ολυμπιακού - "Δεν αντέχει" ο Χάμες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags