Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ένα ρεύμα που θεωρεί ότι αν οι Πειραιώτες δεν κερδίσουν σήμερα τον Παναθηναϊκό με 18-20 πόντους θα είναι αποτυχία έχει αναπτυχθεί στους Ερυθρόλευκους, κι αυτό είναι κάτι που προβληματίζει ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα.

 

Είναι γεγονός ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δείχνει να βρίσκεται τουλάχιστον έναν κλικ πάνω από τους Πράσινους, αλλά υπάρχει ένα καμπανάκι ενόψει του βραδινού ντέρμπι ότι υπάρχει ένα κλίμα γιορτής πριν από το ντέρμπι. Μόνο που οι νίκες στα ντέρμπι γιορτάζονται μετά τη λήξη του ματς...

 

Ο Παναθηναϊκός, άλλωστε, έδειξε να παίζει πολύ καλά τη ζώνη άμυνας εναντίον τής Μπάγερν και στο Λιμάνι θεωρούν ότι ο Πρίφτης θα το δοκιμάσει και σήμερα, στο ΣΕΦ - Αυτό από μόνο του μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ καλό όπλο. Γιατί είναι εύκολο ο Ολυμπιακός να την πατήσει, όπως και κάθε ομάδα, να μην μπορέσει να αντεπεξέλθει ικανοποιητικά σε άμυνα ζώνης.

 

Ο Πρίφτης, άλλωστε, αναμένεται να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον Παπαπέτρου κοντά στη ρακέτα του Ολυμπιακού, όταν ο Φαλ θα βρίσκεται στον πάγκο, αν και η αλήθεια είναι ότι κάποιος θα πρέπει να του περνάει την μπάλα. Κι αυτός ο παίκτης, για την ώρα, δεν έχει βρεθεί στον Παναθηναϊκό.

 

Στο Τριφύλλι πιστεύουν ότι μπορεί να έρθει η νίκη, αν υπάρχει συσπείρωση και συγκέντρωση, ειδικά από τη στιγμή που το αποψινό παιχνίδι θα κρίνει συσχετισμούς για τους παίκτες. Για παράδειγμα δεν αποκλείεται να προστεθεί ο Φέρελ στο ρόστερ της Α1, για να παίρνει χρόνο συμμετοχής και στην Ελλάδα, αλλά αυτά καλο είναι να τα δούμε ξανά μετά από το σημερινό ντέρμπι...