Αντίθετος με την μετακίνηση του Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Έρικ ΜακΚόλουμ, ο οποίος συνεγάστηκε με τον Τούρκο τεχνικό σε Εφές Αναντολού και Γαλατασαράι.

Ο ΜακΚόλουμ έκανε λόγο για κακή επιλογή του Αταμάν να πάει στους Πράσινους και στάθηκε στο γεγονός ότι η διοίκηση της ομάδας έχει αλλάξει αρκετούς προπονητές τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο γνωστό podcast URBONUS:

«Δεν είμαι μεγάλος οπαδός της κίνησης αυτής. Σκεφτείτε πόσους προπονητές έχει αλλάξει ο Παναθηναϊκός. Τους αλλάζει όσο συχνά αλλάζουμε εσώρουχα. Υπάρχει μεγάλη πίεση εκεί, δεν είναι μεγάλη δύναμη στα πλέι οφ της EuroLeague εδώ και πολύ καιρό. Μια φορά έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη, μια άλλη φορά αποχωρεί και μετά προσπαθεί να πουλήσει τα μερίδια στους μετόχους. Αν είμαι προπονητής, μου αρέσει η σταθερότητα, μου αρέσει να ξέρω τι θα βρώ την επόμενη μέρα.

Στην Εφές, επίσης, έχεις διπλάσιο μπάτζετ, γιατί να θέλεις να πας κάπου με το μισό μπάτζετ και λιγότερη ασφάλεια; Αυτή είναι η γνώμη μου εκτός αν ο Παναθηναϊκός έχει σκοπό να επιστρέψει στα παλιά.

Ο Αταμάν θέλει να έχει τον έλεγχό όταν πρόκειται για τη διαδικασία επιλογής των παικτών και δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός θα του το επιτρέψει. Θα ήταν ενδιαφέρον να το δούμε, αλλά χρειάζεται έναν δυνατό παίκτη στα γκαρντ. Όταν μειώνεις τον προϋπολογισμό κατά 50%, πηγαίνοντας σε διαφορετική ομάδα, θα είναι δύσκολο να βρεις τους Μίτσιτς και τον Λάρκιν αυτού του κόσμου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλό... χτύπημα Γιαννακόπουλου με Μίσκο και Octagon - Έτσι φέρνει Καμπάτσο-Βιλντόζα, έκλεισε κι Έλληνας!