Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έξυπνη "βόμβα" Αγγελόπουλων - Πρόλαβαν τον ΠΑΟ με Έλληνα 5αρι - Σουτέρ και σπάνιο μπασκετικό IQ! (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-05-14 10:00:00

Έξυπνη "βόμβα" Αγγελόπουλων - Πρόλαβαν τον ΠΑΟ με Έλληνα 5αρι - Σουτέρ και σπάνιο μπασκετικό IQ! (Vid)

του Παναγιώτη Νικολάου
Έξυπνη "βόμβα" Αγγελόπουλων - Πρόλαβαν τον ΠΑΟ με Έλληνα 5αρι - Σουτέρ και σπάνιο μπασκετικό IQ! (Vid)

Επένδυση σε έναν παίκτη με φοβερά αθλητικά προσόντα. Οι Πειραιώτες έχουν δώσει τα χέρια για την απόκτηση 20χρονου σέντερ/φόργουορντ, σε μία προσθήκη για την ενίσχυση του ελληνικού τους κορμού. Το Sportdog έχει το ρεπορτάζ.

Αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του αποκλειστικά στραμμένο στο Final-4 του Κάουνας και την κατάκτηση της Euroleague, όμως συγκεκριμένοι άνθρωποι της ομάδας επιφορτισμένοι με το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, κάνουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους στο παρασκήνιο. Σε αυτό το πλαίσιο, μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται μία ανάσα από τη μεταγραφή ενός Έλληνα παίκτη. Ο λόγος για τον Γιώργο Τανούλη του Προμηθέα! 

Οι Πειραιώτες έχουν δώσει τα χέρια με τους Πατρινούς για την απόκτηση 20χρονου σέντερ/φόργουορντ, σε μία προσθήκη για την ενίσχυση του ελληνικού τους κορμού. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει αρκετούς Έλληνες σε μεγάλη ηλικία (βλ. Παπανικολάου, Σλούκα), την ίδια στιγμή που ο Βεζένκοφ έχει πάντα στο μυαλό του την προοπτική του NBA. Επομένως μόνο αμελητέα δεν κρίνεται η ενίσχυση με ελπιδοφόρους γηγενείς.

Πάμε πίσω στον Τανούλη τώρα. Ο 20χρονος αγωνίζεται κατά βάση στο "5", όμως είναι πολύ ευέλικτος για το ύψος του και αρκετά καλός σουτέρ, γι' αυτό το λόγο τόσο στον Προμηθέα Πατρών, όσο και στην Εθνική Νέων έχει παίξει αρκετές φορές στο "4". Τα αθλητικά του προσόντα είναι εξαιρετικά, όπως και το μπασκετικό του IQ. Χρειάζεται ωστόσο δουλειά, εξ' ου και στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζεται ως επένδυση και όχι ως άμεση λύση. Μαζί του θα εφαρμοστεί πλάνο ανάλογο του Λούντζη, ο οποίος σταδιακά άρχιζε να κάνει βήματα προς τα εμπρός και πλέον έχει τη θέση του στο ροτέισον του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Επίσης, ο Ολυμπιακός έπρεπε να προλάβει και τον Παναθηναϊκό στις επενδύσεις των νέων Ελλήνων. Οι Πράσινοι έχουν ήδη στις τάξεις τους παιδιά όπως ο Μαντζούκας, ο Αβδάλας και φυσικά ο Σαμοντούροφ, οπότε οι Πειραιώτες δεν είχαν την... πολυτέλεια να αφήσουν εκτός του δικού τους κάδρου τον Τανούλη, που προβάρει πλέον για τα καλά όπως είπαμε τα ερυθρόλευκα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δυναμίτης" από το ΝΒΑ για αντι-Βεζένκοφ στο ΣΕΦ - "Χτυπάνε" τον παίκτη που θέλει ο ΠΑΟ οι Αγγελόπουλοι!

 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags