Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Φρέσκο" ρεπορτάζ για Πάντερ και Λεσόρ στον Παναθηναϊκό - Αναφορά στο επεισόδιο Αταμάν με οπαδό!
Μπάσκετ
| 2023-06-04 15:46:00

"Φρέσκο" ρεπορτάζ για Πάντερ και Λεσόρ στον Παναθηναϊκό - Αναφορά στο επεισόδιο Αταμάν με οπαδό!

Sportdog Team

Ανάλυση Πετρίδη για το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τα μεταγραφικά στο Τριφύλλι.

Tα τελευταία νέα του μπασκετικού Παναθηναϊκού μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης!

Αρχικά μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των Πράσινων ενόψει της αποψινής αναμέτρησης στο ΣΕΦ, τονίζοντας ότι τα περισσότερα φετινά ντέρμπι των «αιωνίων» κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι είναι διαφορετικό το να είσαι ανταγωνιστικός από το να φτάσεις να διεκδικείς το πρωτάθλημα, ενώ ξεκαθάρισε ότι στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πως είναι το αουτσάιντερ, αλλά δεν έχουν κάτι να χάσουν. Επιπλέον, ανέφερε ότι ο Χρήστος Σερέλης δεν έχει τα «όπλα» και το βάθος που έχει στη διάθεσή του ο Μπαρτζώκας, και θα πάει σε σφιχτό ροτέισον κατά τη διάρκεια της σειράς.

Τέλος, μίλησε για τα μεταγραφικά και το ενδεχόμενο απόκτησης των Πάντερ και Λεσόρ, ενώ αναφέρθηκε και στο επεισόδιο που είχε ο Εργκίν Αταμάν με φίλαθλο της Φενέρ, στον χθεσινό τελικό του τούρκικου πρωταθλήματος.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Νο5 του draft του NBA για ΠΑΟ- Πλέι-μέικερ που παίζει άμυνα, "απογείωση" με Ζοτς- Φουλ και για Τζέιμς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags