Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Δεν πατάει καλά ο ΠΑΟ, άλλο μπάσκετ ο Ολυμπιακός - Θέλει βοήθεια ο Σλούκας - Με Καμπάτσο, Ταβάρες θα..."
Μπάσκετ
| 2023-10-10 15:28:00

"Δεν πατάει καλά ο ΠΑΟ, άλλο μπάσκετ ο Ολυμπιακός - Θέλει βοήθεια ο Σλούκας - Με Καμπάτσο, Ταβάρες θα..."

του Γιώργου Κτενά
"Δεν πατάει καλά ο ΠΑΟ, άλλο μπάσκετ ο Ολυμπιακός - Θέλει βοήθεια ο Σλούκας - Με Καμπάτσο, Ταβάρες θα..."

Τι συμβαίνει με τον Βιλντόσα και τι ζητάει ο Αταμάν στο Τριφύλλι. Γιατί έγινε έξαλλος με τους παίκτες του ο Τούρκος προπονητής, τι τον ενοχλεί στο παιχνίδι της ομάδας του, η μεγάλη διαφορά με τους Πειραιώτες και πώς πρέπει να στηρίξουν τον Έλληνα άσο

Πολλά και πολύ ενδιαφέροντα συνέβησαν στο παιχνίδι τού Παναθηναϊκού με το Μαρούσι, κυρίως με αφορμή το ξέσπασμα του Εργκίν Αταμάν λόγω της εικόνας που είχε το Τριφύλλι απέναντι σε έναν αντίπαλο που ψάχνει τα βήματά του στη μεγάλη κατηγορία.

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο Τούρκος προπονητής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σε δηλώσεις του να φέρει έναν ακόμα παίκτη στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός, άρα δεν αποκλείεται κάποιος να κουνήσει μαντήλι πολύ νωρίτερα από ο,τι είχε υπολογίσει στην καριέρα του στο κλαμπ.

Το sportdog μίλησε με τον Αντρέα Παπαντωνίου, παλαίμαχο άσο τού Παναθηναϊκού και επί χρόνια γενικό διευθυντή στο Μαρούσι, στην πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία που είχε η ομάδα των βορείων προαστίων στην προηγούμενη θητεία της στην Α1, προκειμένου να σχολιάσει όλα όσα αφορούν το παιχνίδι.

"Δεν πατάει καλά ο Παναθηναϊκός - Όποιος πάρει την μπάλα την μπουμπουνάει - Δεν παίζει όπως ο Ολυμπιακός"

"Δεν χωράει κριτική το παιχνίδι. Αλλά τον Παναθηναϊκό δεν τον βλέπω καλά, δεν πατάει καλά, δεν παίζει μπάσκετ. Εντάξει, το Μαρούσι πάλεψε, έχει καλούς παίκτες και στοιχεία και νομίζω ότι θα τα καταφέρει φέτος", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Α. Παπαντωνίου και πρόσθεσε:

"Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μπάσκετ, όποιος παίρνει την μπάλα την μπουμπουνάει. Δεν βλέπω κίνηση, να γυρίσει η μπάλα, όπως παίζει ο Ολυμπιακός, με αλτρουισμό. Ο καθένας κάνει το κομμάτι του".

"Θέλει βοήθεια ο Σλούκας γιατί είναι παιγμένος πολύ - Ο Βιλντόζα δεν είναι ο παίκτης που περιμέναμε - Με Καμπάτσο και Ταβάρες θα έφτιαχνε ομάδα"

Ο Αταμάν μίλησε για αλλαγές, μπορεί να έρθει κι άλλος παίκτης στην ομάδα.

"Ο Σλούκας για παράδειγμα είναι παιγμένος πολύ, θέλει βοήθεια, είναι σε ηλικία που θέλει ξεκούραση, δεν γίνεται να τα κάνει όλα μόνος του. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, ως φίλαθλος που βλέπω την ομάδα και με τις λίγες γνώσεις που έχω, καταλαβαίνω ότι δεν παίζει μπάσκετ. Να βρει τον τρόπο για να παίξει μπάσκετ. Αλλά να δουλέψουν σε αυτά που θέλει ο προπονητής".

Υπάρχει ρεπορταζ σήμερα που αναφέρει ότι ο Βιλντόζα δεν δίνει τις βοήθειες που πρέπει στον Σλούκα

"Δεν είναι ο παίκτης που περιμέναμε, ότι θα κάνει και θα φτιάξει. Θα ήθελα να έβλεπα τον Καμπάτσο και τον Ταβάρες στον Παναθηναϊκό, με αυτούς θα έκανε ομάδα. Θα δούμε στην πορεία όμως πώς θα παει, να μπει σε καλουπια γιατί είναι νέο το σύνολο".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" Ουρμπόνας για μεταγραφή που ετοιμάζει ο ΠΑΟ - "Καρφώνει" παίκτη του ρόστερ - "Βγαίνει στην αγορά για..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags