Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Πες μας πού αδικήθηκε ο Ολυμπιακός, να τρώνε 40άρες - Έχασα 10 ευρώ στον Ιτούδη"
Μπάσκετ
| 2024-01-23 11:30:00

Γιαννακόπουλος σε Μπαρτζώκα: "Πες πού αδικήθηκε ο Ολυμπιακός, να τρώνε 40άρες - Έχασα 10 ευρώ στον Ιτούδη"

Sportdog Team
Γιαννακόπουλος σε Μπαρτζώκα: "Πες πού αδικήθηκε ο Ολυμπιακός, να τρώνε 40άρες - Έχασα 10 ευρώ στον Ιτούδη"

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με live στο instagram, αναφέρθηκε στο χθεσινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν έξαλλος με τη διαιτησία στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 15η αγωνιστική της Basket League με τους πράσινους να επικρατούν με 85-80.

Ο DPG στάθηκε στην ειρωνική συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Μπαρτζώκα, όπως την χαρακτήρισε, και ζήτησε από τον Έλληνα προπονητή να του πει που αδικήθηκε η ομάδα του.

«Στο επιθετικό του Ναν που η μπάλα είχε φύγει δύο μέτρα στον αέρα; Με τη διαφορά στους 15 πόντους δεν έδωσε φάουλ και έπρεπε να διαλυθείτε. Γιατί δεν έδωσαν το αντιαθλητικό στον Παπανικολάου που αγκαλιάζει;», είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Να τρώνε 40αρες από εδώ και πέρα»

Ο ισχυρός άνδρας την πράσινης ΚΑΕ συνέχισε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τα λεγόμενα που είχε πει πως στις αρχές του 2024 θα τον αντικαταστήσει ο Δημήτρης Ιτούδης: «Δεν θα τον διώξει μέχρι τον Φεβρουάριο, καλύτερα για εμάς. Έχασα τα 10 ευρώ ποντάρισμα στον Ιτούδη», τόνισε και μετά αναφέρθηκε ξανά στη διαιτησία του ντέρμπι: «Να δει κάποιος τη φάτσα της Τσαρούχα όταν χτύπησε ο Μιλουτίνοφ για να καταλάβει. 40 πόντους έπρεπε να κερδίσουμε, όχι 5. Να τρώνε 40αρες από εδώ και πέρα».

«Θα χάνουν πριν στρίψουν από τη Κηφισίας»

Ο DPG στο live που έκανε στο instagram αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό του μέλλοντος και αυτόν που ονειρεύεται: «Θα φτιάξουμε ομάδα που θα τους κάνουν να χάσουν πριν στρίψουν από την Κηφισίας και στο ΣΕΦ να μην κατεβαίνουν. Και το 7ο θα πάρουμε και το 8ο και το 20ο. Δεν μπορείς κύριε Μπαρτζώκα να ειρωνεύεσαι, να είσαι αλαζόνας να βγαίνεις και να λες τις αηδίες που έλεγες χθες. Με αγάπη και πρόδερμ, ήρθε η ώρα και για αυτό».

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καθάρισε" τον Ολυμπιακό και ο Γιαννακόπουλος τον… χρυσώνει - Δεν γίνεται να τα έκανε όλα λάθος ο Γκος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags