Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Συναγερμός" στον ΠΑΟ για Άρη και… Ολυμπιακό
Μπάσκετ
| 2024-02-15 23:50:00

"Συναγερμός" στον ΠΑΟ για Άρη και… Ολυμπιακό - Τον "χρυσώνει" ο Γιαννακόπουλος αφού σηκώσει την κούπα!

του Pick n' Scroll
"Συναγερμός" στον ΠΑΟ για Άρη και… Ολυμπιακό - Τον "χρυσώνει" ο Γιαννακόπουλος αφού σηκώσει την κούπα!

Η εικόνα του Τριφυλλιού και ο επόμενος που υπογράφει. Οι Πράσινοι προβλημάτισαν απέναντι στην ΑΕΚ, ο Αταμάν έβαλε τις φωνές και όλοι περιμένουν βελτίωση σε ημιτελικό και τελικό. Από Δευτέρα όμως έρχονται κι άλλες εξελίξεις...

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με την φωτιά, αλλά δεν το πλήρωσε κόντρα στην ΑΕΚ και πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό του Σαββάτου για το Κύπελλο, όπου θα βρει τον Άρη μετά την αδιανόητη ανατροπή που έκανε από το -16 κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Το Τριφύλλι στο δικό του ματς τα βρήκε λίγο πιο εύκολα αρχικά, προηγήθηκε με διψήφια διαφορά κάποια στιγμή η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, χαλαρώνοντας, όμως, μετά από ένα σημείο. Η ΑΕΚ από την πλευρά της συνέχισε να προσπαθεί και έφτασε σε απόσταση αναπνοής. Χωρίς, όμως, να μπορέσει να κάνει μία τρομερή ανατροπή, καθώς ο Μήτογλου και η παρέα του εν τέλει δεν το επέτρεψαν.

Οι «πράσινοι» με τέτοια εμφάνιση θα έχουν προβλήματα στη συνέχεια του θεσμού και βέβαια αν βρεθούν στον τελικό της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Άλλη η προσέγγιση στο ένα ματς και άλλη στο άλλο. Την Δευτέρα, που μας πέρασε, ο Παναθηναϊκός ήξερε ότι έχει δύσκολη αποστολή με την ΑΕΚ στα Λιόσια. Αντιμετώπισε το παιχνίδι με την δέουσα σοβαρότητα και κέρδισε εύκολα. Κάτι, που δεν είχε κάνει απέναντι στον Αρη στο ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα.

 

Ο Μήτογλου ήταν για μία ακόμη φορά ο κορυφαίος του παιχνιδιού, αλλά ο Γκραντ ήταν «κλειδί» και πάλι. Ο Αμερικάνος γκαρντ αποκτήθηκε το καλοκαίρι, προερχόμενος από την Τουρκ Τέλεκομ, σε μία μεταγραφή, που είχε σχολιαστεί δυσμενώς από μερίδα του κόσμου. Με τα παιχνίδια, όμως, ο Γκραντ κέρδισε όλο τον κόσμο, αφού πάει από το καλό στο καλύτερο. Κέρδισε και επέκταση συμβολαίου, αφού αρχικά είχε υπογράψει για ένα χρόνο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το έκανε τριετές, δίνοντάς του πολύ περισσότερα χρήματα και είναι βέβαια κάτι, που άξιζε ο παίκτης.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει ανάλογη συνέχεια με τον Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς ήταν στην πόρτα της εξόδου από τον εξάστερο, αλλά τον κράτησε ο Αταμάν. Και δικαιώθηκε. Το συμβόλαιο του Λιθουανού λήγει το καλοκαίρι που μας έρχεται και δεν αποκλείεται η διοίκηση να τον καλέσει να υπογράψουν νέα συμφωνία. Πρόκειται για σοβαρό παίκτη, που έχει κολλήσει με την ομάδα και που δεν βρίσκεις εύκολα στην αγορά.

Ο Παναθηναϊκός παλεύει για τους τίτλους και χτίζει κορμό για τις επόμενες χρονιές. Αυτό, που θέλει τώρα είναι το Κύπελλο, αλλά βλέπει και το μέλλον, κάτι, που κάνουν όλα τα τεράστια σωματεία. Τα όνειρα άλλωστε του Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό δεν έχουν ταβάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εκτέλεσε" τον ΠΑΟ με 24 πόντους και τον θέλει ο Αταμάν στο ΟΑΚΑ - "Στέλνει" τον Ντόρσεϊ σε Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags