Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανοικτό να κάνει τώρα μεταγραφή ο ΠΑΟ- "Επένδυση" με NBAer!
Μπάσκετ
| 2024-02-20 23:41:00

Υποχρεωμένος να αλλάξει τακτική ο Αταμάν - Ανοικτό να κάνει τώρα μεταγραφή ο ΠΑΟ - "Επένδυση" με NBAer!

του Pick n' Scroll
Υποχρεωμένος να αλλάξει τακτική ο Αταμάν - Ανοικτό να κάνει τώρα μεταγραφή ο ΠΑΟ - "Επένδυση" με NBAer!

Η απώλεια του Κυπέλλου φέρνει τα πάνω-κάτω στο Τριφύλλι. Τι πρέπει να αλλάξει στα επόμενα παιχνίδια ο Τούρκος προπονητής και οι πιθανότητες να φέρει σέντερ μόνο για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό...

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό και τη νέα απώλεια τίτλου. Χάνοντας το Κύπελλο δεν ήρθε η καταστροφή για τους «πράσινους», αλλά ως γνωστόν αυτές οι ομάδες θέλουν πάντα να κερδίζουν. Και όταν δεν γίνεται αυτό, τα κεφάλια μόνο κάτω μπορεί να είναι, τουλάχιστον τις αμέσως επόμενες ώρες μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

Όπως, όμως, είπε και ο Εργκίν Αταμάν, βασικοί στόχοι είναι το πρωτάθλημα και η Ευρωλίγκα. Αν ο Παναθηναϊκός πάρει το πρωτάθλημα και απλά πάει στο φάιναλ-φορ του Βερολίνου, τότε όλοι θα είναι ευχαριστημένοι και κανείς δεν θα μπορεί να πει τίποτα στον Τούρκο προπονητή. Μέχρι τότε, όμως, υπάρχει δρόμος και αυτός ο δρόμος είναι δύσκολος.

Ο Αταμάν θα πρέπει να ανοίξει το ρόστερ του από δω και πέρα και να αρχίσει να αξιοποιεί σπουδαίους παίκτες, όπως είναι ο Χουάντσο Χερνανγκόμεθ και ο Λούκα Βιλντόζα. Και οι δύο είναι μέχρι τώρα μακριά από τον καλό τους εαυτό και σίγουρα έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι αμφότεροι είχαν χειρουργεία. Πλέον, όμως, καλούνται και οι δύο να αποδείξουν την αξία τους και να βοηθήσουν ώστε η ομάδα τους να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στη σεζόν.

Λεζόρ και Αντετοκούνμπο θα συνεχίσουν να παλεύουν στη φροντ-λάιν και μένει να φανεί αν θα ακολουθήσει και ο Μπαλτσερόφσκι. Αν όχι, τότε δεν αποκλείεται να κάνει μεταγραφή σέντερ ο Παναθηναϊκός. Στην Ευρωλίγκα δεν έχει δικαίωμα να πάρει παίκτη, στη Basket League, όμως, έχει και έτσι υπάρχουν, λοιπόν, κάποιες πιθανότητες να αποκτηθεί ένας ακόμη σέντερ. Σαν τον Μόουζες Ράιτ του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες έχουν Ράιτ, Φαλ και Πετρούσεφ, ενώ ο Παναθηναϊκός μόνο τον Λεζόρ με τον Αντετοκούνμπο από την στιγμή, που ο Μπαλτσερόφσκι δεν βοηθάει. Υπάρχει έλλειψη που φάνηκε κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή, που μας πέρασε, και επομένως είναι πιθανό στο προσεχές διάστημα ο Αταμάν να κάνει αυτό, που δεν έκανε πριν από την λήξη των μεταγραφών της Ευρωλίγκας. Να πάρει, δηλαδή, ψηλό. 

Τα αμέσως επόμενα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού θα παίξουν τον ρόλο τους κι αυτά για το αν οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν σε μία ακόμη μεταγραφή. Λεφτά, πάντως, υπάρχουν, όπως και πολλοί καλοί διαθέσιμοι παίκτες. Κυρίως στην αγορά του ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φόρτωσε" ο Γιαννακόπουλος με το Κύπελλο - Top NBAer για... αντί-Ταβάρες - "Εξετάζει" Γκιλ ο Μπαρτζώκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags