Facebook Pixel BCL: Άργησε να ξυπνήσει ο Προμηθέας στην Ισπανία - Πήγε για επική ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μούρθια
Μπάσκετ
| 2024-01-30 23:30:00

Άργησε να ξυπνήσει ο Προμηθέας στην Ισπανία - Πήγε για επική ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μούρθια

Sportdog Team
Άργησε να ξυπνήσει ο Προμηθέας στην Ισπανία - Πήγε για επική ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μούρθια

Η ομάδα από την Πάτρα ήταν αγνώριστη για πολύ μεγάλο μέρος του αγώνα στην Ισπανία κόντρα στην Μούρθια, όμως στο τέλος πήγε να κάνει μια επική ανατροπή από το -22, χωρίς όμως να τα καταφέρει γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 90-81, στη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των 16 στο Basketball Champions League.

BCL: Ο Προμηθέας Πατρών «πλήρωσε» τη νωθρή εκκίνηση του και υπέστη την πρώτη ήττα του στη φάση των «16» του Basketball Champions League. Οι Αχαιοί «έπεσαν» επί ισπανικού εδάφους με το τελικό 90-81, απέναντι στη Μούρθια, με τους γηπεδούχους γράφουν το «δύο στα δύο» στον 12ο όμιλο. 

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό των Ισπανών στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με αποτέλεσμα ο φωτεινός πίνακας να γράψει γρήγορα το 21-9, το οποίο αποδείχθηκε μη αναστρέψιμο για την ελληνική ομάδα. 

Χωρίς μάλιστα να βρει το μακρινό σουτ (9/24 τρίποντα) και με 17 λάθη, ο Προμηθέας δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει, πέφτοντας με το τελικό 90-81. 

Ο Χάντερ Χέιλ πάλεψε με 29 πόντους, όπως και ο Αντονι Κάουαν με 20, αλλά δεν ήταν αρκετοί... 

Τα δεκάλεπτα: 26-18, 46-34, 65-46, 90-81

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ήθελε ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ, τον υπογράφει ο Ολυμπιακός - "Κόλπο γκρόσο" με τη Νο1 επιλογή Καρβαλιάλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags