Πολύ χαρούμενος ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Φενέρ και δεν το έκρυψε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι.

Ο Καταλανός τεχνικός παραδέχθηκε πως η ομάδα του έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι της στην Ευρωλίγκα τονίζοντας πως οι πάικτες του ήταν εξαιρετικοί σε άμυνα και επίθεση. Επίσης, δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον κόσμο για την παρουσία του στις εξέδρες και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του, ενώ υποστήριξε πως το μίνι επεισόδιο που είχε με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη μας. Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, με τρομερή δουλειά στην άμυνα και την επίθεση, κάναμε ένα πλήρες παιχνίδι. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Ήταν ένα ματς που παλέψαμε πολύ για να κερδίσουμε. Και οι δυο ομάδες. Οι λεπτομέρειες έγειραν την πλάστιγγα προς την πλευρά μας" είπε ο Καταλανός και αναφέρθηκε στο επεισόδιο με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο φινάλε της τρίτης περιόδου: "Όλοι, παίκτες και προπονητές, παλεύουμε για το καλύτερο. Δεν συνέβη κάτι ιδιαίτερο. Το κίνητρο είναι μεγάλο, κάθε αγώνας είναι σημαντικός σε αυτή την EuroLeague. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Τα πράγματα πήγαν όπως τα θέλαμε και από πλευράς τακτικής. Η παρουσία του κοινού ήταν καταλυτική και πρέπει να πω ένα ευχαριστώ. Προσπαθούμε να προστατεύουμε τη μπάλα. Οι απώλειες μπάλας αποτελούν κρίσιμο παράγοντα σε κάθε αγώνα".