Facebook Pixel Καλή άμυνα και... γεμάτο γήπεδο θέλει ο Σφαιρόπουλος
Μπάσκετ
| 2017-02-09 18:22:00

Καλή άμυνα και... γεμάτο γήπεδο θέλει ο Σφαιρόπουλος

Καλή άμυνα και... γεμάτο γήπεδο θέλει ο Σφαιρόπουλος

Για το ματς με τη Ζαλγκίρις μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας για το τι περιμένει στον αγώνα με τους Λιθουανούς (10/02)

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

Για το παιχνίδι με τους Λιθουανούς: Πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα παιχνίδι στο οποίο σίγουρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί αντιμετωπίζουμε μια μαχητική ομάδα που παλεύει όλα τα ματς κι έχει τρεις σερί νίκες.

Η Ζαλγκίρις είναι σκληρή ομάδα με πλουραλισμό στην επίθεση και η άμυνά μας πρέπει να την εξουδετερώσει. Από την άμυνα θέλουμε να ελέγξουμε το ρυθμό. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο. Πλησιάζουμε προς το τέλος κάθε ματς εντός έδρας ιδιαίτερα είναι πιο σημαντικό από το προηγούμενο και θέλουμε να μας βοηθήσει ο κόσμος με τη φωνή του

Για το τι τον φοβίζει περισσότερο: Έχουν ρυθμό στην επίθεσή τους, ψάχνουν τη γρήγορη επίθεση, αλλά παίζουν καλά και το πικ εν ρολ. Επίσης βγαίνουν κι από σκριν... γενικά έχουν πολλούς τρόπους να σκοράρουν. Πρέπει να αμυνθούμε σε κάθε κατάσταση που δημιουργούν. Δε φοβόμαστε. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε.

Για τους τραυματίες: Ο Σπανούλης έχει μπει και θα παίξει κανονικά, έχει ξεπεράσει τον ελαφρύ τραυματισμό που είχε. Ο Παπαπέτρου δεν έχει μπει με την ομάδα, έχει πρόβλημα με τη μέση του και θα δούμε την τελευταία στιγμή. Ο Γιανγκ κάνει θεραπείες και θα χρειαστεί ένα μικρό χρονικό διάστημα για να μπει στις προπονήσεις. Δημιουργήθηκε μία τενοντίτιδα στο γόνατό του από την κούραση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags