Facebook Pixel "Η μεγαλύτερη μου επιθυμία είναι να αποκλείσω ΠΑΟ-Ολυμπιακό"! Ποιος κήρυξε... πόλεμο στους "αιωνίους";
Μπάσκετ
| 2017-04-05 21:10:00

"Η μεγαλύτερη μου επιθυμία είναι να αποκλείσω ΠΑΟ-Ολυμπιακό"! Ποιος κήρυξε... πόλεμο στους "αιωνίους";

"Η μεγαλύτερη μου επιθυμία είναι να αποκλείσω ΠΑΟ-Ολυμπιακό"! Ποιος κήρυξε... πόλεμο στους "αιωνίους";

Ποιος έκανε αυτή την... εχθρική δήλωση για τις ελληνικές ομάδες και για ποιον λόγο;

Ο προπονητής της Μπασκόνια, Σίτο Αλόνσο, έχει μια ιδιαίτερη επιθυμία να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό στη συνέχεια της Ευρωλίγκα, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι οι δυο ελληνικές ομάδες ήταν οι μόνες που οι Βάσκοι δεν κατάφεραν να νικήσουν στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας, γνωρίζοντας συνολικά τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες!

Συνεπώς, ο Αλόνσο «διψά» για απαντήσεις απέναντι στους… κακούς δαίμονες της ομάδας του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Η μεγαλύτερή μου επιθυμία είναι να αποκλείσω τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό από την Euroleague, επειδή είναι οι δύο ομάδες που δεν μπορέσαμε να νικήσουμε φέτος», είπε ο Ισπανός τεχνικός.

Όσον αφορά το ματς με τη Ζαλγκίρις, δήλωσε: «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Η Ζαλγκίρις έρχεται εδώ χωρίς πίεση και άγχος. Παίζει πολύ δυναμικό μπάσκετ και είναι δύσκολο να αναμετρηθείς μαζί της. Όποιος βρεθεί στο δρόμο μας για να μας αντιμετωπίσει πρέπει να... υποφέρει για να φτάσει στο Final 4».

Τέλος, ανέφερε πως μόνο η πρόκριση στην επόμενη φάση δεν τον ικανοποιεί χωρίς το πλεονέκτημα και πως «τώρα πρέπει να παίξουμε ένα καλό ματς, να το ξεχάσουμε κατευθείαν και να νικήσουμε οπωσδήποτε στα playoffs, με όποια ομάδα κι αν τύχουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags