Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης: Αισιόδοξος ο Ιτούδης παρά την ήττα της Φενέρ - Ατάκες για τα τρίποντα Σλούκα και Βεζένκοφ
Μπάσκετ
| 2023-05-04 00:38:00

Αισιόδοξος ο Ιτούδης παρά την ήττα της Φενέρ - Ατάκες για τα τρίποντα Σλούκα και Βεζένκοφ

Sportdog Team
Αισιόδοξος ο Ιτούδης παρά την ήττα της Φενέρ - Ατάκες για τα τρίποντα Σλούκα και Βεζένκοφ

Ο Έλληνας τεχνικός της Φενέρ αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στα μεγάλα σουτ που έβαλαν οι παίκτες των Ερυθρόλευκων, ενώ παράλληλα τόνισε πως θεωρεί ότι η σειρά δεν θα ολοκληρωθεί την προσεχή Παρασκευή (5/5).

Δημήτρης Ιτούδης: Η Φενέρμπαχτσε βρέθηκε ελάχιστα δευτερόλεπτα από τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό όμως δύο μεγάλα τρίποντα από Βεζένκοφ και Σλούκα έδωσαν το διπλό στους Ερυθρόλευκους, με τον Έλληνα τεχνικό της τουρκικής ομάδας να στέκεται στις δηλώσεις του στην εμφάνιση των παικτών των Πειραιωτών, ενώ παράλληλα ανέφερε πως πιστεύει πως η σειρά θα πάει σε 5ο παιχνίδι.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Και οι δύο ομάδες άξιζαν να κερδίσουν σε αυτό το παιχνίδι. Παίξαμε αποτελεσματικά στην άμυνα και κρατήσαμε μια επιθετική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός κάτω από τα στάνταρ του. Πριν ο Σάσα Βεζένκοβ και ο Κώστας Σλούκας βάλουν τα δύο κρίσιμα τρίποντα στο φινάλε, ο Ολυμπιακός είχε 4/22 σουτ από την περιφέρεια. Ξεκινήσαμε καλά το ματς και πήραμε διψήφιο προβάδισμα στο πρώτο μέρος. Μετά αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε εξαιτίας της άμυνας του Ολυμπιακού και δεν μπορέσαμε να διαφοροποιηθούμε όπως θέλαμε στην επίθεση.

Το ματς πήγαινε όπως θέλαμε, μέχρι που ο Ταρίκ Μπλακ ξεκίνησε να επιτίθεται στην άμυνα αλλαγών μας. Επίσης, ο Κώστας Σλούκας έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να τον σταματήσουμε με διάφορους αμυντικούς στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με δύο κομβικά τρίποντα.

Ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνάει ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα. Οι 13.000 οπαδοί μας έδειξαν σήμερα πόσο ενθουσιασμένοι είναι για την ατμόσφαιρα των play-offs. Χάσαμε σήμερα, αλλά νομίζω πως η σειρά δεν θα τελειώσει αυτή την εβδομάδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία ακόμα πιο αποφασιστική εμφάνιση μπροστά στο καταπληκτικό κοινό μας την Παρασκευή», είπε ο Δημήτρης Ιτούδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Superman" ο Τζολάκης - Στη Φιλαδέλφεια "έκλεισε" η 1η μεταγραφή - "Γελάει" ο Ολυμπιακός με ΠΑΟ, ΑΕΚ! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags