Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σπουδαίο NBAer για αντι-Καμπάτσο ο ΠΑΟ - Φήμες και για Μάικ Τζέιμς - Ανακοινώνει 3 δυνατές μεταγραφές
Μπάσκετ
| 2023-05-11 23:29:00

Σπουδαίο NBAer για αντι-Καμπάτσο ο ΠΑΟ - Φήμες και για Μάικ Τζέιμς - Ανακοινώνει 3 δυνατές μεταγραφές

του Pick n' Scroll

Η λίστα Αταμάν για πλέι-μέικερ και η απόφαση Γιαννακόπουλου. Ο Αργεντινός βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά την... εξωπραγματική πρόταση από τους Πράσινους και ο Τούρκους προπονητής κοιτάζει ήδη άλλες περιπτώσεις. Τα ονόματα που εξετάζουν και η κίνηση από την Αμερική.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τεράστια οικονομική προσφορά στον Φακούντο Καμπάτσο, αλλά ο Αργεντίνος γκαρντ, όπως αναφέρουν και οι Ισπανοί, πλησιάζει κάθε μέρα, που περνάει, ολοένα και περισσότερο στην επιστροφή του στην Ρεάλ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει κάνει τρομερή υπέρβαση, δίνοντας μέχρι και 4 εκ. ευρώ ετησίως, υπάρχουν όμως άλλα πράγματα, που οδηγούν τον 32χρονο γκαρντ να φορέσει και πάλι την φανέλα της βασίλισσας.

Το θέμα δεν έχει τελειώσει ακόμη, αλλά θα είναι έκπληξη αν ο Καμπάτσο δεν γυρίσει στην Μαδρίτη. Αν οριστικοποιηθεί αυτό, ο εξάστερος θα στρέψει το ενδιαφέρον του για σπουδαίο πλέι-μέικερ στο ΝΒΑ, εκτός αν γίνει από την Ευρώπη κάποια έκπληξη, που, όμως, είναι πάρα πολύ δύσκολο έως απίθανο. Εκπληξη τύπου Μίσιτς δηλαδή ή Μάικ Τζέιμς.

Στο ΝΒΑ οι επιλογές είναι πολύ περισσότερες και ήδη έχει αναφερθεί το όνομα του Κέμπα Ουόκερ, πρώην παίκτη των Μπόστον Σέλτικς. Ο Ουόκερ έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, αλλά μέχρι εκεί. Δεν πρόκειται να προχωρήσει περισσότερο.

Ο Εργκίν Αταμάν ξέρει πολύ καλά την αγορά του ΝΒΑ και αν χρειαστεί θα βάλει τα δυνατά του για να βρει την ιδανικότερη λύση.

Γενικώς ο Παναθηναϊκός θα πάρει τρεις παίκτες, που θα κάνουν μπαμ. Ο Μάριο Χεζόνια μπορεί να είναι ένας από αυτούς. Όπως και ο πρώην του ΝΒΑ, Χουάντσο Χερνανγκόμεθ. Χρήματα πλέον υπάρχουν και δίνονται πολλά, το ζήτημα είναι ποιοι λαμπεροί παίκτες θα πειστούν ώστε να πάρουν τον δρόμο για το ΟΑΚΑ.

Ο Αταμάν είναι εκείνος, που αποφασίσει σχετικά και δεν αποκλείεται να φέρει και κάποιον από αυτούς, που ήδη έχει στην Εφές. Όπως τον Ελάιζα Μπράιαντ ή τον Ροντρίγκ Μπομπουά.

Ο Παναθηναϊκός, όποιοι παίκτες και να έρθουν, μπαίνει σε μία νέα εποχή, που δεν θα έχει καμία σχέση με την ομάδα των εσόδων-εξόδων και με τις καταστροφικές πορείες στην Ευρωλίγκα.

Πόσο γρήγορα θα έρθει η επιτυχία κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει, του χρόνου, όμως, ο Παναθηναϊκός θα έχει ομάδα που και την οκτάδα στην Ευρωλίγκα θα χτυπήσει και τον Ολυμπιακό θα μπορεί να κοντράρει στα εγχώρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags