Facebook Pixel Τάιλερ Ντόρσεϊ: Σημαντικές εξελίξεις με Ντόρσεϊ στην Τουρκία - Με το ένα πόδι εκτός Φενέρ - Έρχεται "καυτό" καλοκαίρι (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2023-06-07 18:19:00

Σημαντικές εξελίξεις με Ντόρσεϊ στην Τουρκία - Με το ένα πόδι εκτός Φενέρ - Έρχεται "καυτό" καλοκαίρι (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σημαντικές εξελίξεις με Ντόρσεϊ στην Τουρκία - Με το ένα πόδι εκτός Φενέρ - Έρχεται "καυτό" καλοκαίρι (ΦΩΤΟ)

Ανάρτηση... βόμβα σχετικά με το μέλλον του διεθνή γκαρντ στην Φενέρ βάζει Τούρκος δημοσιογράφος που αναφέρει ότι στο τέλος της σεζόν το πιθανότερο είναι να αναζητά νέα ομάδα.

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Εκτός πλάνων Δημήτρη Ιτούδη για τη Φενέρ είναι ο διεθνής γκαρτν, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Τούρκος δημοσιογράφος Κοράι Γκιουτσλού, με την ομάδα να σκέφτεται να τον αποδεσμεύσει στο τέλος της φετινής χρονιάς, σημειώνοντας μάλιστα πως έχουν υπάρξει ήδη συζητήσεις και ο παίκτης δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από το συμβόλαιό του για να μείνει ελεύθερος.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται στη Φενέρμπαχτσε από τα μέσα της φετινής χρονιάς, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως  μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί καθόλου στη σειρά των ημιτελικών του τουρκικού πρωταθλήματος κόντρα στην Εφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια ΑΕΚ; Αλλού πάει ο Μανδάς - Το τεράστιο deal Σαμαράδων και ο όρος για την επόμενη μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags