Facebook Pixel Γιάννης Σφαιρόπουλος: Σημαντική εξέλιξη για την καριέρα του Σφαιρόπουλου - "Κλείνει" σε ομάδα της Euroleague (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2023-06-11 23:13:00

Σημαντική εξέλιξη για την καριέρα του Σφαιρόπουλου - "Κλείνει" σε ομάδα της Euroleague (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σημαντική εξέλιξη για την καριέρα του Σφαιρόπουλου - "Κλείνει" σε ομάδα της Euroleague (ΦΩΤΟ)

Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους φαίνεται ότι είναι ο Έλληνας τεχνικός και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο, μετά την αποχώρησή του από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μπασκόνια: Νέα δεδομένα στην καριέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, που ήταν εκτός πάγκων μετά την αποχώρησή του από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μιας και πριν μερικές αρκετά ήταν τα ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι ο Έλληνας τεχνικός είναι από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Ζοάν Πεναρόγια στον πάγκο των Βάσκων.

Πλέον τα πράγματα σχετικά με το μέλλον του Γιάννη Σφαιρόπουλου και τον πάγκο της ισπανικής ομάδας είναι ακόμα πιο συγκεκριμένα, μιας και ο Ματέο Αντρεάνι σημειώνει ότι ο Έλληνας τεχνικός είναι ο νούμερο ένα στόχος της Μπασκόνια, την ίδια στιγμή που ρεπορτάζ από το Ισραήλ ανέφερε ότι υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4αδα όνειρο στα γκαρντ ο Αταμάν, θυμίζει εποχές "Ζοτς" - Τα σκάει για παίκτη "καψούρα" ο Γιαννακόπουλος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags