Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γι’ αυτό δεν υπέγραφε ο Παπανικολάου, παρέμβαση Αγγελόπουλων - Πώς… τελείωσε Σλούκα ο Μπαρτζώκας!
Μπάσκετ
| 2023-07-06 18:53:00

Γι’ αυτό δεν υπέγραφε ο Παπανικολάου, παρέμβαση Αγγελόπουλων - Πώς… τελείωσε Σλούκα ο Μπαρτζώκας

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτό δεν υπέγραφε ο Παπανικολάου, παρέμβαση Αγγελόπουλων - Πώς… τελείωσε Σλούκα ο Μπαρτζώκας

Τι ζητούσε ο "Παπ" και η απόφαση του κόουτς για τον πρώην πλέον παίκτη των Πειραιωτών, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, με στόχο την κατάκτηση της Euroleague.

Μέσα σε μια εβδομάδα ήρθαν όλα... τούμπα στον Ολυμπιακό!

Όλα ξεκίνησαν από το αναμενόμενο αντίο του Σάσα Βεζένκοφ, για να έρθει και αυτό του Κώστα Σλούκα, ενώ έγινε ανατροπή στις διαπραγματεύσεις με τον Κώστα Παπανικολάου.

Όλες οι εξελίξεις πάντως, δείχνουν πως οι αδερφοί Αγγελόπουλοι τηρούν ευλαβικά τα θέλω του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος εξάλλου τους έχεις φέρει και δύο σερί νταμπλ και δύο σερί παρουσίες σε φάιναλ φορ.

Ο Σλούκας έφυγε λόγω Μπαρτζώκα

Ο Κώστας Σλούκας ενημέρωσε την ομάδα του Ολυμπιακού πως αποχωρεί από τους «ερυθρόλευκους» καθώς δε βρίσκει σημείο επαφής με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό ο Έλληνας γκαρντ αποχωρεί και πάλι. Ο Έλληνας παίκτης ενημέρωσε την ομάδα των «ερυθρολεύκων» για την απόφασή του τονίζοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει από τη στιγμή που δε γεφυρώνεται το χάσμα που υπάρχει μεταξύ του ιδίου και του προπονητή.

Η ουσία είναι ότι ο Μπαρτζώκας θεωρούσε εξ αρχής πως δεν τον έχει αδικήσει σε καμία περίπτωση και για αυτό τον λόγο δεν θεώρησε πως όφειλε να συζητήσει κάτι νεότερο με τον Έλληνα άσο, αφού είχε πει τα θέλω του στην ερυθρόλευκη διοίκηση που τον στηρίζει τυφλά!

Ανέτρεψαν την κατάσταση με Παπανικολάου οι Αγγελόπουλοι και έμεινε

Μπορεί να αποδείχθηκε άκαρπη η πρώτη συνάντηση της πλευράς του Κώστα Παπανικολάου με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, ωστόσο με παρέμβαση Αγγελόπουλων ο έμπειρος άσος έβαλε υπογραφή σε νέο τριετές συμβόλαιο.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr το μεγάλο πρόβλημα που υπήρχε δεν ήταν άλλο από την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Έλληνα άσου, με τον Παπανικολάου να αξιώνει κλειστό τριετές, την ώρα που στον Ολυμπιακό του προσέφεραν 2+1.

Όπως και να έχει στον Ολυμπιακό πήραν προσωπικά πάνω τους την υπόθεση οι Αγγελόπουλοι και έπεισαν τον Έλληνα άσο να ανανεώσει οριστικά με το τριετές συμβόλαιο που ήθελε.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γιαννακόπουλε δώστα όλα για Σλούκα - Ούτε με Μπαρτζώκα, μόνο με Αγγελόπουλους - Ευτυχώς έφυγε..."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags