Νίκολα Μίροτιτς: Ο Παναθηναϊκός ασχολήθηκε με την περίπτωσή του, όμως τελικά κατέληξε στο "μπαμ" με τον νεότερο και περισσότερο φιλόδοξο, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, σε μια κίνηση-"βόμβα", που αναστάτωσε όλη την μπασκετική Ευρώπη και όχι μόνο.

Από την μεριά του ο Ολυμπιακός ήταν ο πρώτος που "κοίταξε" τον Νίκολα Μίροτιτς, μετά την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ. Αρχικά, φάνηκε να υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως ο... ασταθής χαρακτήρας του 32χρονου φόργουορντ άλλαξε τα πράγματα, με τους Πειραιώτες να οδηγούνται στην απόκτηση του Λουκ Σίκμα.

Εν συνεχεία η Παρτιζάν φάνηκε να είναι μια ανάσα από την υπογραφή του, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να μην συνεχίσει στην Σερβία για να μην... διχάσει, λόγω των απειλών που φέρεται να δεχόταν τόσο από οπαδούς της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όσο και από την μισητή αντίπαλό της, τον Ερυθρό Αστέρα.

 

Πλέον, στο "κάδρο" για τον Μίροτιτς έμειναν Μονακό και Αρμάνι Μιλάνο, με τους Ιταλούς να μοιάζουν φαβορί αυτή τη στιγμή για να "κλείσουν" τον παίκτη, αν και στην συγκεκριμένη υπόθεση κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά το τι σκέφτεται ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα, πάντως, με την "Corriere della Sera" η Αρμάνι δίνει 2,5 εκατομμύρια τη σεζόν στον Μίροτιτς για συμβόλαιο 2+1 ετών, κάτι που σημαίνει ότι ο Ισπανός θα πάρει τουλάχιστον 5 εκατομμύρια για δύο χρόνια και μετά θα δει αν θα συνεχίσει στο Μιλάνο.

Μάλιστα, στο σχετικό ρεπορτάζ σημειώνεται πως η ομάδα του Έτορε Μεσίνα προσφέρει στον Μίροτιτς αυτό ακριβώς που ζητάει: έναν συνδυασμό μπασκετικών φιλοδοξιών με μια ποιοτική ζωή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντηση Αγγελόπουλων στην καταιγίδα Δημήτρη - Top όνομα θέλει ο Μπαρτζώκας - Πότε θα τον φέρει Ελλάδα!