Facebook Pixel Euroleague: Τρομερή Βαλένθια! Επιβλητικό πέρασμα από την έδρα της Ζαλγκίρις (Hls)
Μπάσκετ
| 2023-10-27 22:19:00

Τρομερή Βαλένθια! Επιβλητικό πέρασμα από την έδρα της Ζαλγκίρις (Hls)

Sportdog Team

Σαρωτική εμφάνιση της ισπανικής ομάδας στο Κάουνας, με τις Νυχτερίδες να παίρνουν χωρίς κανένα πρόβλημα τη νίκη με 87-72, παίρνοντας το τέταρτο "ροζ φύλλο" αγώνα στη φετινή διοργάνωση, την ίδια στιγμή που οι Λιθουανοί συνεχίζουν τις χαμηλές... πτήσεις και αναζητούν αντίδραση στα επερχόμενα παιχνίδια.

Euroleague: Η Ισπανική ομάδα ήταν πλουραλιστική καθώς σκόραραν όλοι οι παίκτες της, είχε τον έλεγχο του ρυθμούς από την αρχή έως το τέλος και ουσιαστικά δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Έτσι έφτασε στο 4-1 απέναντι σε μια κακή και άστοχη Ζάλγκιρις, της οποίας το τρίποντο έμεινε πολύ χαμηλά, μένοντας έτσι στο 3-2 νίκες ρεκόρ.

Η Βαλένθια μπήκε δυνατά κι έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο 12-20, ενώ στο ημίχρονο ανέβασε τη διαφορά στο +22 (30-52).

Μια από τα ίδια και στο δεύτερο

Τίποτε δεν άλλαξε στα επόμενα δύο δεκάλεπτα. Οι Τζόουνς και Χάρπερ σκόραραν και οργάνωναν, ο Τουρέ και ο Μπράντον Ντέιβις είχαν σκεπάσει τα καλάθια και η διαφορά πήγε στο +29 στο ξεκίνημα του 3ου δεκαλέπτου (32-61).

Η Ζαλγκιρις με Έβανς και Σμιτς και βοήθειας από Λεκάβιτσιους προσπάθησε να επιστρέψει, μείωσε στο 50-67 αλλά δεν κατάφερε ουσιαστικά τίποτε στην συνέχεια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags