Euroleague: Οι Μαδριλένοι, με τον Μούσα σε μεγάλη μέρα (21 π.) και Γιούλ (14), Ταβάρες (12), Πουαριέ (12) και Καμπάτσο (12) να ακολουθούν, δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα απέναντι στους Μονεγάσκους, που είχαν σε κάκιστη βραδιά τον Τζέιμς και μοναδικό διασωθέντα τον Μοτιεγιούνας (14 π.)

Η Ρεάλ ξεκίνησε με άγριες διαθέσεις, με τον Μούσα να έχει 14 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και τον Ταβάρες να ακολουθεί με οκτώ, ενώ στην αντίπερα όχθη, ο Τζέιμς ήταν αρκετά άστοχος, με τους Μαδριλένους να κλείνουν την περίοδο με διαφορά 10 πόντων.

Στη δεύτερη περίοδο, μπήκαν στο…κόλπο για τους Μαδριλένους ο Γιούλ με σερί εύστοχων τριπόντων, καθώς και ο Πουαριέ, που πρόσφερε πολλά και στον τομέα των ριμπάουντ (συνολικά 11). Έτσι, η διαφορά εκτοξεύτηκε στο +14, καθώς οι Μονεγάσκοι βελτιώθηκαν κάπως στην άμυνα, αλλά μόνο ο Μοτιεγιούνας ήταν σε καλή κατάσταση επιθετικά, με κανέναν άλλο να μην ξεπερνά τους πέντε πόντους.

Στη γ’ περίοδο, για τη Ρεάλ πήρε το…όπλο του και ο Καμπάτσο, που πέτυχε 8 σερί πόντους, την ώρα που ο Τζέιμς είχε…σπάσει τα καλάθια με 0/5 δίποντα. Έτσι, οι γηπεδούχοι συνέχισαν τον περίπατο, με τη διαφορά να φτάνει τους 30!

Στην τελευταία περίοδο, η Ρεάλ χαλάρωσε, πετυχαίνοντας μόλις 11 πόντους και η Μονακό κατάφερε να μειώσει, όμως ο τελικός νικητής δεν αμφισβητήθηκε ποτέ.

Τα δεκάλεπτα: 30-20, 53-39, 80-50, 91-73