Facebook Pixel Euroleague: Μεγάλο διπλό για Μακάμπι - Πήρε το... θρίλερ στην έδρα της Βιλερμπάν με ανατροπή (Hls)
Μπάσκετ
| 2023-12-06 23:20:00

Μεγάλο διπλό για Μακάμπι - Πήρε το... θρίλερ στην έδρα της Βιλερμπάν με λυτρωτή τον Μπάλντουιν (Hls)

Sportdog Team

Σε ένα παιχνίδι για πολύ γερά νεύρα η Μακάμπι ήταν τελικά αυτή που πήρε πολύ σημαντική νίκη, για τη συνέχεια, στην έδρα της Βιλερμπάν με 91-94 και ανέβηκε στο 7-5 στην διοργάνωση, έχοντας σε πολύ καλό βράδυ τους Μπάλντουιν, Κόλσον και Λορέντζο Μπράουν, ενώ για τους Γάλλους δεν έφτασαν οι Λοβέρν και Ντε Κολό.

Εuroleague: Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα η Μακάμπι επικράτησε της Βιλερμπάν στη Γαλλία με 88-92 και βλέπει τετράδα. Μπάλντγουιν, Μπράουν, Σόρκιν και Κόλσον τελείωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Λοβέρν, Καμπαρό και Ντε Κολό. 

Οι δύο ομάδες πήγαν χέρι χέρι στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο, καθώς καμία δεν μπόρεσε να «χτίσει» διαφορά και να ξεφύγει. Ο Τζάκσον με τρίποντο έκανε το 19-14, αλλά ο Μπλατ με ένα απίστευτο μακρινό τρίποντο μείωσε στο καλάθι στο τέλος της περιόδου (19-17).

Μπάλντγουιν και Μπλατ ολοκλήρωσαν το 8-0 σερί της Μακάμπι (19-22) στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Νίμπο βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα του να πάρει διψήφια διαφορά (22-33). Η Βιλερμπάν όχι μόνο δεν πέταξε λευκή πετσέτα, αλλά πάτησε το πόδι στο γκάζι και με επί μέρους 15-1 πήρε κεφάλι στο σκορ (37-34). Από εκείνο το σημείο ξεκίνησε το… μία σου και μία μου με το πρώτο μέρος να τελειώνει με τους Γάλλους στο +1 (46-45). 

Το δεύτερο ημίχρονο είχε την ίδια εικόνα. Η Μακάμπι προσπαθούσε να ξεφύγει, η Βιλερμπάν απαντούσε και έπαιρνε προβάδισμα, βάζοντας τους Ισραηλινούς σε θέση κυνηγού. Αυτός ο… κύκλος συνεχίστηκε μέχρι το τέλος, όπου οι παίκτες των δύο ομάδων δεν επέτρεπαν στους αντιπάλους τους να «καθαρίσουν» το ματς. 

Στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Μπάλντγουιν με λέι απ έκανε το 88-92, με τον Ντε Κολό να απαντάει με τρίποντο και να στέλνει το παιχνίδι στον πόντο (91-92). Ο Λι έστειλε τον Μπράυν στις βολές και ο τελευταίος έδωσε αέρα τρεις πόντους στη Μακάμπι 3,8 πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης. Στην τελευταία επίθεση ο Μπάλντγουιν έκοψε στον αέρα τον Ντε Κολό και υπέγραψε τη νίκη των φιλοξενούμενων. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags