Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ανανέωσει τα συμβόλαια των Έντι Τάβαρες, Μάριο Χεζόνια, Βενσάν Πουαριέ και Ντζάναν Μούσα με αποτέλεσμα αυτοί να βρίσκονται στον αέρα και αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτηση τους.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει κάνει προτάσεις στους Τάβαρες και Χεζόνια, ενώ η Παρτιζάν Βελιγραδίου επιθυμεί τον Μούσα. Ο 24χρονος Βόσνιος άσος είναι διακαής πόθος του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί και πιέζει τη σερβική ομάδα να τον αποκτήσει.

Η ισπανική ιστοσελίδα Defensacentral γράφει πως ο Ζοτς θέλει από τώρα την υπογραφή του Μούσα που είχε δοκιμαστεί παλαιότερα από τον Ολυμπιακό.

«Η Ρεάλ θέλει να κρατήσει τον Μούσα πάση θυσία. Η διοίκηση ασχολείται από τώρα με αυτή την υπόθεση, αλλά θα πρέπει να ανεβάσει την προσφορά της από το ένα εκατομμύριο που προβλέπει το συμβόλαιο του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Δεν πρόκειται να ανέβουν πάνω από το 1,3 εκατ. ετησίως για μία τριετή ή τετραετή συνεργασία και η Παρτιζάν είναι έτοιμη να βάλει το χέρι στην τσέπη και να του προσφέρει 6 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια», αναφέρει το δημοσίευμα.