Facebook Pixel Ολυμπιακός: 3 εκατ. οι Αγγελόπουλοι σε Πίτερς - Νέα υπέρβαση για Τζέιμς!
Μπάσκετ
| 2024-02-22 19:11:00

3 εκατομμύρια οι Αγγελόπουλοι σε Πίτερς - Ο επόμενος που υπογράφει - Νέα υπέρβαση για Μάικ Τζέιμς!

Sportdog Team

Το "χρυσό" συμβόλαιο, ο Βεζένκοφ και οι δύο γκαρντ. Πόσα χρήματα έδωσαν οι Πειραιώτες για το νέο συμβόλαιο του Αμερικανού, ποιος θα τον ακολουθήσει και οι δύο κοντοί που εξετάζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός ζει πολύ ευχάριστες μέρες και ο βασικός λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι την Κυριακή προσέθεσε έναν ακόμη τίτλο στο ενεργητικό του. Πήρε το Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας του Παναθηναϊκού, και έκανε έτσι δύο τους τίτλους του φέτος, αφού τον Σεπτέμβριο είχε πάρει και το Σούπερ Καπ. Πάλι επικρατώντας του Παναθηναϊκού.

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν τη νέα τους επιτυχία, αλλά παράλληλα δουλεύουν τόσο για τα επόμενα παιχνίδια όσο και για τις επόμενες χρονιές. Για αυτό άλλωστε το πρωί της Τετάρτης προχώρησαν στη γνωστοποίηση της συμφωνίας τους με τον Αλεκ Πίτερς. Τον ανανέωσαν μέχρι το καλοκαίρι του 2026, κρατώντας έτσι έναν παίκτη, που είναι εγγύηση, τόσο μέσα όσο και έξω από το παρκέ.

Οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό και κορυφώθηκαν τις τελευταίες μέρες με τους Πειραιώτες να βάζουν ήδη τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Το συμβόλαιο του Πίτερς έληγε το καλοκαίρι του 2024, αλλά τώρα θα λήξει το 2026. Οι Αγγελόπουλοι έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τα καταφέρουν καθώς για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αμερικάνος πάουερ-φόργουορντ θα πάρει κοντά στα 3 εκ. δολάρια. Είναι ποσό, που αξίζει και που θα έβρισκε σίγουρα στην αγορά το καλοκαίρι του 2024. Ο Ολυμπιακός, όμως, φρόντισε να κάνει το σωστό με τον Πίτερς να ρίχνει άγκυρα στο λιμάνι.

«Και αν φύγει το καλοκαίρι από το ΝΒΑ ο Βεζένκοφ; Θα πάρουμε και αυτόν;» είναι το ερώτημα, που έχουν τις τελευταίες ώρες οι φίλοι του Ολυμπιακού. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν ο Βεζένκοφ το καλοκαίρι του 2024 θα επιστρέψει στην Ευρώπη. Εχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με τους Κινγκς και ουδείς μπορεί να προβλέψει το μέλλον.

Ο Ολυμπιακός κοίταζε και κοιτάζει τι μπορεί να κάνει με τα πράγματα, που περνάνε από τα χέρια του. Όπως έκανε δηλαδή με την επέκταση του Πίτερς. Με τον Βεζένκοφ τώρα δεν μπορεί να κάνει κάτι. Αν προκύψει η περίπτωσή του, τότε θα ζυγίσει τα δεδομένα και θα αποφασίσει. Αλλωστε αν ο Βούλγαρος πει ότι επιστρέφει στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός δεν θα είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος. Ολες οι μεγάλες ομάδες της Ευρωλίγκας θα σπεύσουν να τον πάρουν και κάποιες από αυτές σίγουρα θα δώσουν περισσότερα χρήματα από τους Πειραιώτες.

Οι τελευταίοι θα προσπαθήσουν πλέον να κρατήσουν και τον Κάνααν. Ψηλούς έχουν, οπότε από κει και πέρα αυτό, που θα κοιτάξουν να πάρουν το καλοκαίρι θα είναι έναν γκαρντ πολυτελείας σαν τον Μάικ Τζέιμς. Ή σαν τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και ίσως έναν ακόμη, αφού ο Ουίλιαμς-Γκος έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτό είναι το πλάνο του Μπαρτζώκα με Πίτερς - Έχει διετές συμβόλαιο ο Βεζένκοφ αλλά…"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags